Tehnologiile viitorului astăzi

Samsung Odyssey G5 oferă posibilități nelimitate atât pentru începători, cât și pentru jucătorii avansați. Rezoluția WQHD, rata de reîmprospătare de 144 Hz și timpul de răspuns de 1 ms aduc o experiență de joc complet nouă și vă oferă un avantaj în orice joc. Raza de curbură de 1000R face posibilă vizualizarea completă a evenimentului în curs dintr-o privire și evaluarea cu adevărat a situației.

Fotografie 1 Samsung Odyssey G5

Raza de curbură optimă 1000R

Curbura ecranului 1000R maximizează lățimea câmpului vizual uman și vă permite să acoperiți întreaga zonă a ecranului dintr-o privire. Simțiți efectul imersiunii totale și experimentați noile posibilități ale jocurilor dvs. preferate pe ecranul Samsung Odyssey G5.

Foto 2 Samsung Odyssey G5

Rezoluție WQHD

Rezoluția WQHD este de 1,7 ori mai mare decât rezoluția Full HD, oferind o calitate uimitoare a imaginii cu detalii superbe și culori precise pe ecran.

Foto 3 Samsung Odyssey G5

Rata de reîmprospătare 144 Hz

Cu o rată de reîmprospătare de 144 Hz, îți este garantat cea mai bună experiență de joc rapidă. La 144 Hz, toată mișcarea de pe ecran este clară și netedă, decalajul și tremuratul sunt complet eliminate, iar toate personajele arată cât mai reale posibil în orice scenariu de acțiune.

Foto 4 Samsung Odyssey G5

Timp de răspuns 1 ms

Timpul minim de răspuns de 1 ms oferă un avantaj semnificativ în joc. Veți putea răspunde instantaneu la orice situație, înaintea inamicului. Datorită reacției fulgerătoare, puteți ocupa cu încredere o poziție de lider în clasament.

Foto 5 Samsung Odyssey G5

Reducerea pâlpâirii ecranului

Tehnologia AMD FreeSync Premium minimizează vibrațiile și inexactitățile imaginii și îmbunătățește netezimea și claritatea imaginii. Joacă jocuri moderne la setări înalte și bucură-te de mișcări precise și realiste ale personajelor.

Foto 6 Samsung Odyssey G5

Suport HDR10

Tehnologia HDR10 oferă culori precise și detalii clare în cele mai luminoase și mai întunecate scene. Acum poți detecta cu ușurință inamicul, chiar dacă se ascunde în întuneric.

Foto 7 Samsung Odyssey G5

Design premium

Forma eleganta laconica si absenta ramelor pe trei laturi fac din monitor un element integrant al locului de munca modern. Suportul subțire subliniază designul elegant și stilul premium al lui Odyssey G5.

Foto 8 Samsung Odyssey G5