Partajare instantanee

Creați conținut aici și acum cu camera de acțiune GoPro HERO 11. Partajarea automată pe telefon vă permite să partajați rapid cele mai strălucitoare detalii ale aventurii dvs. Încărcarea automată funcționează bine în tandem cu stocarea în cloud, la care un utilizator cu abonament GoPro are acces nelimitat. În timpul încărcării, veți obține material video cu cele mai tari momente.

Fotografie 1 GoPro HERO 11

Protecție împotriva factorilor externi

Cei care știu sigur dau preferință camerei prezentate - călătoria lor va fi extremă și va necesita cel mai fiabil echipament. Carcasa este complet protejată de șocuri, praf, murdărie și umiditate. Puteți fotografia chiar și sub apă - la o adâncime de până la 10 m, camera funcționează fără modificări.

Fotografie 2 GoPro HERO 11

Baterie enduro

Menținerea performanței chiar și la temperaturi extrem de scăzute este ușoară! Prin utilizarea bateriei Enduro, dispozitivul rămâne încărcat la temperaturi sub zero și vă oferă cu 38% mai mult timp de înregistrare decât generațiile anterioare GoPro în condiții normale.

Fotografie 3 GoPro HERO 11
Fotografie 4 GoPro HERO 11

Două afișaje LCD

Funcționarea celor două ecrane LCD a fost perfect optimizată. Atingerea din spate are un timp de răspuns mai rapid, ceea ce va permite camerei să răspundă instantaneu la acțiuni. Cel din față este folosit pentru comoditatea creării de fotografii selfie.

Stabilizare avansată

GoPro HERO 11 dispune de tehnologie avansată de stabilizare a imaginilor în mișcare HyperSmooth 5.0. Netezimea este asigurata indiferent de conditii. Funcția Autoboost funcționează pentru a crea o dinamică de înaltă calitate bazată pe viteza mișcării tale. Blocarea orizontului vă oferă întotdeauna o linie dreaptă chiar și atunci când camera este înclinată.

Fotografie 5 GoPro HERO 11

Rezoluție 5.3K

Calitatea incredibilă de 5.3K la nivel cinematografic poate transforma un cadru într-o imagine detaliată și vibrantă. 60 de cadre pe secundă dau viață conținutului video. O paletă uriașă de culori de 10 biți cu suport pentru mai mult de 1 miliard de nuanțe contribuie la tranziții netede și la un realism mai mare.

Fotografie 6 GoPro HERO 11
Fotografie 7 GoPro HERO 11

Lentila HyperView

Un obiectiv digital cu o matrice actualizată vă permite să lucrați cu un raport de aspect de 8:7, transpunându-le cu succes într-un format 16:9. Așadar, a fost posibil să se obțină efectul de imersiune completă și să permită privitorului să vizioneze imaginea în formatul la persoana întâi.

Slowmo până la 8h

Fotografierea cool cu ​​încetinitorul vă va permite să transmiteți starea de spirit în detaliu, să subliniați detaliile importante și să vă concentrați asupra lor. Cea mai bună parte este că rezoluția înaltă de 2,7K este păstrată. Mișcarea lentă de 4x captează conținut în 4K și mai detaliat.

Fotografie 8 GoPro HERO 11

Fotografii 27 MP

Acolo unde nu vă puteți folosi pe deplin telefonul pentru a crea conținut, camera GoPro HERO 11 vine în ajutor. Cu ea, puteți face imagini de înaltă calitate de 27 MP fără a distrage atenția de la activitatea dvs. principală. Simțiți momentul și arată-l altora!

Fotografie 9 GoPro HERO 11
Fotografie 7 GoPro HERO 11

Timelapse al unui nou nivel

Fotografia de noapte este dusă la un nivel cu totul nou, unde vă poate arăta efecte care vor încânta ochiul perseverent al gurmanților vizuali. Trei moduri, fiecare dintre ele transmite frumusețea luminii în întuneric. Surprindeți mișcarea stelelor pe cerul nopții, completați-o cu grafice ușoare sau surprindeți traseele farurilor - orice efect este impresionant.