Ecobubble™

Hygiene Steam

SpaceMax™

Mai multe bule și stil

Descriere

Ecobubble™

Spălare eficientă chiar și la temperaturi scăzute*.

* Testare efectuată în conformitate cu IEC 60456-2010 la o încărcătură de 4 kg, rezultatele spălării cu Ultra Economy în apă rece (WF80F5E5U4W) comparativ cu rezultatele spălării țesăturilor din bumbac la temperatura 40°C fără tehnologia Ecobubble (WF0702WKU). Rezultatele individuale pot varia.

SpaceMax™

Casa ta va fi mai confortabilă și iar haimele voluminoase le vei putea spăla cu o capacitate uriașă de 11 kg într-un dulap standard de 600 mm.

AI Control 

Spălați hainele ușor și eficient cu tehnologia AI Control.

Bule puternice

Ecobubble™

Bucură-te de o curățare eficientă, chiar și la temperaturi scăzute * cu tehnologia Eco Bubble™. Detergentul este transformat în bule, astfel încât acesta pătrunde rapid în țesătură și îndepărtează cu ușurință murdăria, economisind în același timp energia și protejându-i culoarea și textura**.

* Funcția AI ​​Ecobubble este activată numai atunci când sunt selectate anumite programe, inclusiv ”Bumbac”, ”Sintetice” și ”AI Wash” atunci când încărcătura este mai mică de 2 kg.
** Testat în conformitate cu IEC 60456-2010 la o încărcătură de 4 kg, rezultatele spălării cu Ultra Economy în apă rece (WF80F5E5U4W) au fost comparate rezultatele spălării a țesăturilor din bumbac cu 40°C fără Ecobubble (WF0702WKU). Rezultatele individuale pot varia.
***Pe baza unui raport de testare în laborator a eficacității realizat de compania Springboard Engineering, care pe benzile EMPA investighează efectele asupra poliesterului a soluției de spălare obișnuite și a tehnologiei de înspumare fără acțiune mecanică. Rezultatele individuale pot varia.

Mare și elegantă

Design BESPOKE și tehnologia SpaceMax™

Casa ta va fi mai confortabilă și iar haimele voluminoase le vei putea spăla cu o capacitate uriașă de 11 kg într-un dulap standard de 600 mm. Designul simplu și plat se potrivește perfect interioarelor moderne și cu mobilierul de bucătărie. De asemenea, tehnologia SpaceMax™ mărește spațiul din interior, oferind posibilitatea de a spăla mai mult, inclusiv articole mai mari, cum ar fi păturile.

Dezinfectarea hainelor

Tehnologia Hygiene Steam

Oferă curățare în profunzime și igienizarea hainelor. Tehnologia Hygiene Steam eliberează abur din partea de jos a tamburului. Îndepărtează murdăria persistentă și 99,9% din bacterii* și inactivează alergenii cauzați de acarienii de praf de casă**. Ciclul Hygiene Steam reduce acțiunea acarienilor de praf, pisicilor, câinilor, polenului de iarbă și ciupercilor***.

"* Pe baza raportului de testare Intertek pentru tehnologia Hygiene Steam. Elimină 99,9% din bacteriile Staphylococcus aureus și Escherichia coli. Rezultatele individuale pot varia.
** Pe baza raportului de testare Intertek pentru cursul Hygiene Steam.
*** Pe baza raportului British Allergy Foundation (BAF) de testare a programului Hygiene Steam, Compania Allergy UK consideră că acest produs, atunci când este utilizat corect, reduce expunerea la acarieni din praf, pisici, câini, polen și ciuperci."

Setări individuale ale spălării

SmartThings Home

Beneficiază de uscare personalizată convenabilă și eficientă cu aplicația SmartThings*. Opțiunea Clothing Care analizează proprietățile de spălare** și oferă sfaturi și recomandări personalizate*** pentru cicluri. Opțiunea Energie te ajută să-ți gestionezi consumul de energie. Funcția Home Care menține uscătorul în stare optimă.

"*Disponibil pe dispozitivele Android și iOS. Sunt necesare conexiunea Wi-Fi și un cont Samsung.
** Stochează datele utilizatorului, setările și modelele de utilizare, lucru care-i permite să-ți ofere cele mai utile variante de funcționare.
*** Utilizatorul poartă întreaga responsabilitate pentru orice consecințe rezultate ale funcționării mașinii, inclusiv, dar fără a se limita la, orice deteriorări sau daune cauzate de furnizarea de informații incorecte."

Digital Inverter Technology

Eficiență energetică ridicată, zgomot redus și durată lungă de viață. Tehnologia Digital Inverter folosește magneți puternici în motor pentru a oferi o funcționare mai silențioasă și mai eficientă, în timp ce consumă mai puțină energie decât motoarele universale. De asemenea, oferă cea mai mare durabilitate din domeniu** și o garanție de 20 de ani pentru motor***.

* Reducerea zgomotului la 5 dB pentru spălare, 3 dB pentru centrifugare. Datele sunt bazate pe eticheta ERP: F500 8kg 1400rpm WF80F PHPP4W cu motorul Digital Inverter și Vistula 8kg 1400rpm. WF1804WPC cu motor universal.
** Produsul a fost certificat de Asociația pentru Tehnologia Electrică, Electronică și Informațională din Germania (Verband Deutscher Elektrotechniker - VDE) pentru o durată de viață de 23 de ani. Durata de viață reală poate varia în funcție de condițiile de funcționare.
*** Începând din luna mai anul 2022, garanția de 20 de ani pentru piese se aplică numai motorului invertorului.

Opțiunea Drum Clean

Păstrați ușa și interiorul mașinii de spălat curate din punct de vedere igienic. Funcția Drum Clean + elimină din tambur murdăria și 99,9% din bacterii care cauzează mirosuri,* fără a utiliza detergenți. Jetul de apă puternic și rotația rapidă îndepărtează și murdăria din jurul garniturii ușii. Aparatul poate chiar să vă avertizeze automat când este necesară curățarea.

* Elimină 99,9% din bacterii (Pseudomonas Aeruginosa) din interiorul mașinii de spălat. Pe baza testării ciclului Drum Clean de către compania Intertek .
** Emite o notificare la fiecare 40 de cicluri.

Sertarul pentru detergenți curat

Nu irosi detergentul si scapă de munca plictisitoare de a curăța sertarul pentru detergent. Sertarul StayClean Drawer asigură eliminarea unei cantități mai mare de detergenți datorită unui sistem de spălare special conceput. Astfel, consumul de detergenți este cât se poate de eficient, iar sertarul rămâne igienic curat.