AI Ecobubble™

AI Wash

Design BESPOKE, cu SpaceMax™

QuickDrive™ Q-Bubble™

Spălare inteligentă

Repere

AI Ecobubble™

Beneficiază de o spălare mai eficientă cu tehnologia AI Ecobubble™*.

* Opțiunea AI ​​Ecobubble este activată numai atunci când sunt selectate anumite regimuri, inclusiv ”Bumbac”, ”Sintetice” și ”AI Wash” atunci când încărcătura este mai mică de 2 kg.

AI Wash

Obții cele mai bune rezultate de spălare* cu mai puține costuri și efort**.

* Bazat pe un algoritm creat de inteligența artificială. Rezultatele reale pot varia în funcție de utilizarea individuală.** Opțiunea AI ​​Wash îți permite să utilizezi detergentul de rufe timp de până la 1 lună, pe baza unei medii de încărcări pe săptămână - 4 încărcări. Poate varia în funcție de încărcare și setări.

Design BESPOKE și tehnologia SpaceMax™

Casa ta va fi mai confortabilă și iar haimele voluminoase le vei putea spăla cu o capacitate uriașă de 11 kg într-un dulap standard de 600 mm.

Spălare inteligentă, delicată

AI Ecobubble™

Te bucuri de o spălare mai eficientă, cu AI Ecobubble™*. Creează bule, care elimină cu 24%** mai multă murdărie, chiar și la temperaturi scăzute, economisind 70% energie** și asigurând o îngrijire mai bună a țesăturilor, cu 45,5%***. De asemenea, detectează tipul de țesătură și optimizează cantitatea de bule, timpul de spălare, temperatura și viteza de centrifugare.

* AI Ecobubble este activat numai atunci când sunt selectate anumite programe, inclusiv Bumbac, Sintetice și AI Wash, cu încărcături mai mici de 2 kg.** Testat în conformitate cu IEC 60456-2010 / 4 kg încarcare / Super Eco Wash rece (WF80F5E5U4W) vs. Bumbac 40°C fără Ecobubble (WF0702WKU). Rezultatele individuale pot varia.*** Conform raportului Performance Lab Test al Springboard Engineering, pe benzi EMPA, comparând o soluție de detergent normală și tehnologia cu bule, fără acțiune mecanică, testată pe țesătură din poliester. Rezultatele individuale pot varia.

Spălare optimă

AI Wash

Obții cele mai bune rezultate de spălare* cu mai puține costuri și efort**. Sistemul AI ​​Wash folosește 4 tipuri diferite de senzori. Apoi optimizează inteligent cantitatea de apă și detergent, precum și timpii de înmuiere, clătire și centrifugare.

* Bazat pe algoritmul creat de inteligența artificială. Rezultatele reale pot varia în funcție de utilizarea individuală.
** Funcția AI ​​Wash îți permite să utilizezi detergentul de rufe timp de până la 1 lună, pe baza unei medii de încărcări pe săptămână - 4 încărcături. Poate varia în funcție de încărcare și setări.

Mare și elegantă

Design BESPOKE și tehnologia SpaceMax™

Casa ta va fi mai confortabilă și iar haimele voluminoase le vei putea spăla cu o capacitate uriașă de 11 kg într-un dulap standard de 600 mm. Designul simplu și plat se potrivește perfect interioarelor moderne și cu mobilierul de bucătărie. De asemenea, tehnologia SpaceMax™ mărește spațiul din interior, oferind posibilitatea de a spăla mai mult, inclusiv articole mai mari, cum ar fi păturile.

Economisești mai mult cu spălarea ecologică

Economie suplimentară a energiei cu 10%

Speli hainele consumând mai puțină energie și prin reducerea emisiilor de dioxid de carbon. Gama mașinilor de spălat rufe Samsung oferă modele cu eficiență energetică de 10% mai mare. Tehnologiile lor avansate optimizează în mod inteligent eficiența spălării, reducând timpul de spălare și consumul de energie. Și vin cu o garanție de 20 de ani.

* Numai pentru modele aplicabile.

Economie inteligentă de energie

SmartThings Regimul AI Energy

Controlează și reduce consumul de energie al mașinii tale de spălat. Regimul AI ​​Energy* facilitează verificarea consumului de energie și calcularea cheltuielilor pentru energie. Pentru programele care funcționează în regimul AI Energy**, consumul de energie este redus cu până la 70%*** prin utilizarea tehnologiei Ecobubble™ pentru spălarea în apă rece în loc de cea caldă și de timp suplimentar pentru ciclu.

Timpul pentru spălare redus la jumătate

Tehnologia QuickDrive™

Petreci mai puțin timp spălând rufe. Prin activarea funcției QuickDrive™, timpul de spălare este redus cu 50%*. Tehnologia unică Q-Bubble™ combină rotația dinamică a tamburului cu jeturi suplimentare de apă pentru a crea bule mai multe și mai puternice. Detergentul pătrunde mai repede, curăță delicat și eficient.

Spălare inteligentă

Tehnologia Al Control

Spală hainele ușor și eficient cu tehnologia AI Control. Mașina îți personalizează spălarea prin învățarea obiceiurilor tale, sugerând programe* și afișând informații actualizate. Aplicația SmartThings* oferă îndrumări privind selectarea ciclurilor, planificarea și depanarea. De asemenea, selectează regimul ideal de uscare pentru ciclul de spălare***.

Spălare în 39 minute

Regimul Super Speed

Reduci timpul zilnic de spălare și obții în continuare haine curate. În regimul Super Speed, spălarea unei încărcături de rufe durează doar 39 de minute*. Tehnologia QuickDrive™ economisește timp prin amestecarea dinamică a hainelor, în timp ce Ecobubble™ asigură o curățare eficientă. Timpul de clătire este redus prin utilizarea regimului Speed ​​Spray, iar viteza de centrifugare este mărită.

* Când utilizați regimul Super Speed ​​cu setări implicite și o încărcare de 5 kg. Pentru rezultate optime, se recomandă încărcarea mașinii de spălat până la jumătate din capacitatea maximă.

Dezinfectarea hainelor

Tehnologia Hygiene Steam

Oferă curățare în profunzime și igienizarea hainelor. Tehnologia Hygiene Steam eliberează abur din partea de jos a tamburului. Îndepărtează murdăria persistentă și 99,9% din bacterii* și inactivează alergenii cauzați de acarienii de praf de casă**. Ciclul Hygiene Steam reduce acțiunea acarienilor de praf, pisicilor, câinilor, polenului de iarbă și ciupercilor***.

"* Pe baza raportului de testare Intertek pentru tehnologia Hygiene Steam. Elimină 99,9% din bacteriile Staphylococcus aureus și Escherichia coli. Rezultatele individuale pot varia.
** Pe baza raportului de testare Intertek pentru cursul Hygiene Steam.
*** Pe baza raportului British Allergy Foundation (BAF) de testare a programului Hygiene Steam, Compania Allergy UK consideră că acest produs, atunci când este utilizat corect, reduce expunerea la acarieni din praf, pisici, câini, polen și ciuperci."

Fiabilitate și eficiență

Tehnologia Invertorului digital

Eficiență energetică ridicată, zgomot redus și durată lungă de viață. Tehnologia Digital Inverter folosește magneți puternici în motor pentru a oferi o funcționare mai silențioasă și mai eficientă, în timp ce consumă mai puțină energie decât motoarele universale. De asemenea, oferă cea mai mare durabilitate din domeniu** și o garanție de 20 de ani pentru motor***.

"* Reducerea zgomotului la 5 dB pentru spălare, 3 dB pentru centrifugare. Datele sunt bazate pe eticheta ERP: F500 8kg 1400rpm WF80F PHPP4W cu motorul Digital Inverter și Vistula 8kg 1400rpm. WF1804WPC cu motor universal.
** Produsul a fost certificat de Asociația pentru Tehnologia Electrică, Electronică și Informațională din Germania (Verband Deutscher Elektrotechniker - VDE) pentru o durată de viață de 23 de ani. Durata de viață reală poate varia în funcție de condițiile de funcționare.
*** Începând din luna mai anul 2022, garanția de 20 de ani pentru piese se aplică numai motorului invertorului."

Arată mai bine, funcționează mai mult

Ușa din sticlă călită

Uscătorul de rufe va arată bine mai mult timp, chiar dacă deschizi și atingi ușa frecvent. Sticla călită este mai rezistentă și mai durabilă, se sparge și se zgârie mult mai rar decât plasticul. Ușa de sticlă conferă dispozitivului un aspect elegant și facilitează vizionarea la interior.

Setări individuale ale spălării

SmartThings Home

Beneficiază de uscare personalizată convenabilă și eficientă cu aplicația SmartThings*. Opțiunea Clothing Care analizează proprietățile de spălare** și oferă sfaturi și recomandări personalizate*** pentru cicluri. Opțiunea Energie te ajută să-ți gestionezi consumul de energie. Funcția Home Care menține uscătorul în stare optimă.

"*Disponibil pe dispozitivele Android și iOS. Sunt necesare conexiunea Wi-Fi și un cont Samsung.
** Stochează datele utilizatorului, setările și modelele de utilizare, lucru care-i permite să-ți ofere cele mai utile variante de funcționare.
*** Utilizatorul poartă întreaga responsabilitate pentru orice consecințe rezultate ale funcționării mașinii, inclusiv, dar fără a se limita la, orice deteriorări sau daune cauzate de furnizarea de informații incorecte."

Opțiunea
Drum Clean + 

Păstrați ușa și interiorul mașinii de spălat curate din punct de vedere igienic. Funcția Drum Clean + elimină din tambur murdăria și 99,9% din bacterii care cauzează mirosuri,* fără a utiliza detergenți. Jetul de apă puternic și rotația rapidă îndepărtează și murdăria din jurul garniturii ușii. Aparatul poate chiar să vă avertizeze automat când este necesară curățarea.

Păstrați ușa și interiorul mașinii de spălat curate din punct de vedere igienic. Funcția Drum Clean + elimină din tambur murdăria și 99,9% din bacterii care cauzează mirosuri,* fără a utiliza detergenți. Jetul de apă puternic și rotația rapidă îndepărtează și murdăria din jurul garniturii ușii. Aparatul poate chiar să vă avertizeze automat când este necesară curățarea.

Sertarul pentru detergenți curat

Nu irosi detergentul si scapă de munca plictisitoare de a curăța sertarul pentru detergent. Sertarul StayClean Drawer asigură eliminarea unei cantități mai mare de detergenți datorită unui sistem de spălare special conceput. Astfel, consumul de detergenți este cât se poate de eficient, iar sertarul rămâne igienic curat.

Opțiunea Bubble Soak

Chiar și hainele foarte murdare devin curate. Opțiunea Bubble Soak îndepărtează cele mai rezistente pete precum sânge, ceai, vin, machiaj și iarbă. Îmbrăcămintea este înmuiată bine în bule active și este pătrunsă eficient de soluția cu detergent, astfel încât orice murdărie și pete se vor descompune și se vor îndepărta mult mai eficient*.

* Această tehnologie a fost testată în conformitate cu IEC 60456 Ediția a 5-a / Încărcare 8 kg / Spălare Bubble Soak în comparație cu programul ”Bumbac” la temperatura 40/60℃, ”Sintetice” la 60℃ și „Jeans” la 40℃ fără a utiliza tehnologia Bubble Soak.

Cum să măsori