SPECTACOL INTERACTIV DE LUMINI PENTRU O PETRECERE DISTRACTIVĂ

Lumina multicoloră interactivă de fundal are mai multe moduri de funcționare. Animați petrecerea personalizând configurația de iluminare a discurilor muzicale! Lumina de fundal este vizibilă chiar și în timpul zilei, iar în întuneric arată pur și simplu incredibil!

CONEXIUNE WIRELESS PRIN BLUETOOTH

Transmiterea wireless a sunetului prin Bluetooth va crea o conexiune stabilă cu gadgetul la o distanță de până la 10 m. Nu este o problemă să porniți rapid muzica de fundal, să ascultați un podcast sau o carte audio — doar conectați smartphone-ul dvs cu sistemul acustic, iar apoi procesul va dura câteva secunde.

CONEXIUNEA WIRELESS A DOUĂ DIFUZOARE LA O SINGURĂ SURSĂ (TWS)

Conectați două difuzoare fără fir și creați o pereche stereo bazată pe tehnologia TWS, iar petrecerea ta va deveni legendară! Sunetul stereo puternic și un spectacol interactiv de lumini vor crea o atmosferă muzicală de neuitat!

PETRECERE KARAOKE LA TINE ACASĂ!

Conectează un microfon la un difuzor pentru a descoperi cântărețul din tine. Reglează nivelul volumului potrivit pentru vocea ta de pe panoul de control. Încântă-i pe cei dragi cu o interpretare live a pieselor tale preferate!

PIESELE TALE PREFERATE DE PE USB-STICK SAU CARD DE MEMORIE MICRO-SD

Colecția ta preferată de pe USB stick sau cardul de memorie micro-SD este o opțiune excelentă pentru iubitorii de muzică care și-au făcut deja alegerea. Redare stabilă a fișierelor audio fără a conecta dispozitive suplimentare!

PANOU DE CONTROL CU ECRAN LED

Afișajul LED oferă informații despre frecvența postului de radio, nivelul sunetului, durata piesei la redare de pe USB / micro-SD. Panoul de control vă permite să găsiți o piesă după numărul său, să introduceți frecvența postului de radio, să selectați intrarea audio, să setați modul de iluminare de fundal și să controlați o serie de alte funcții.

TELECOMANDĂ

Nivelul sunetului și multe alte setări ale difuzoarelor pot fi ajustate cu ajutorul telecomenzii incluse.

RECEPTOR FM ÎNCORPORAT

Nu ai la îndemână o colecție cu piesele tale preferate? Nu îți face griji! Radioul FM încorporat, care îți permite să selectezi frecvența radio pe ecranul LED, îți oferă o mare varietate de piese 24/7, contribuind la crearea atmosferei perfecte. Cablul care se conectează la mufa AUX poate servi drept antenă.

CONECTARE PRIN CABLU LA SURSA DE SUNET

Pentru conectarea prin cablu a difuzorului la dispozitivele de transmisie, în set este inclus un cablu audio potrivit. Conexiunea prin cablu asigură calitate maximă și comunicare stabilă, menținând utilizarea deplină și eficientă a resurselor acustice ale dispozitivului.

PREGĂTIȚI-VĂ PENTRU O PETRECERE DE DURATĂ

Distracția durează mai mult decât era planificat? Plasați power bank-ul în nișa specială pe carcasă și puteți încărca rapid sistemul audio și continuați distracția! Cântați și dansați cu prietenii, oriunde și fără întrerupere!

DOUĂ SUPORTURI DETAȘABILE PENTRU DOUĂ MICROFOANE

Atașați microfoanele la suporturile detașabile de pe spatele difuzorului și vă puteți muta cu ușurință în orice alt loc și puteți continua petrecerea! Fiind cu prietenii este mult mai distractiv!

  • Iluminare RGB dinamică și comutabilă
  • Transmiterea semnalului fără fir prin Bluetooth
  • Conexiune wireless a două difuzoare la o singură sursă (TWS)
  • Două intrări microfon pentru karaoke
  • Suportă redarea de pe unitatea flash USB și cardul microSD
  • Afisaj LED
  • Telecomandă
  • Mâner de transport
  • Funcția egalizator
  • Radio FM
  • Intrare AUX pentru conectarea la o sursa audio