Fotografie 0 OPPO Enco X2

Dincolo de posibil

Faceți cunoștință cu capodopera - căștile OPPO Enco X2. Tehnologie de nouă generație bazată pe drivere duale coaxiale SuperDBEE, diafragmă super ușoară, tweeter planar cu 4 magneți. O astfel de bază oferă un sunet detaliat rece, cu răspuns de frecvență îmbunătățit și echilibru optim la nivel de studio. Certificat Hi-Res Wireless.

Fotografie 1 OPPO Enco X2
Foto 2 OPPO Enco X2

Cip puternic de productivitate

Prin re-optimizarea cipul DAC folosind un inductor audio diferit, calitatea originală a sunetului a fost îmbunătățită cu 25% față de generația anterioară. O veți simți în fiecare notă sună în cască. Cufundă-te complet în muzica ta preferată.

Reducerea zgomotului următorul nivel

Anularea activă a zgomotului ultra-larg poate transforma și mai bine sunetul pentru a-l livra în forma sa cea mai pură. Cipul cu 3 nuclee funcționează împreună cu o pereche de microfoane cu un raport semnal-zgomot de calitate. Acestea fac procesul de eliminare a zgomotului cu 50% mai eficient. În același timp, frecvența sa poate ajunge la 4000 Hz, ceea ce depășește indicatorul standard.

Foto 3 OPPO Enco X2

Microfon rezistent la zgomot

Echipamentul de microfon încorporat în OPPO Enco X2 este echipat cu tehnologie de conducere osoasă, în care dispozitivul recunoaște cu ușurință vocea în comparație cu alte sunete. Oriunde v-ați afla, vibrațiile sonore sunt captate cu precizie de trei microfoane. Plasa de oțel îi protejează de rafale ascuțite de vânt - fiecare cuvânt al tău va fi auzit clar la celălalt capăt.

Foto 4 OPPO Enco X2

Conexiune stabilă

Nu veți simți niciodată disconfortul asociat cu o deconectare: cipul de înaltă performanță acceptă standardul Bluetooth 5.2, oferind performanțe de trei ori mai stabile în modul LHDC. Latența ultra-scăzută de 94 ms contribuie la ascultarea perfectă a muzicii și la jocuri. Câștigă o victorie care nu poate fi oprită.

Foto 5 OPPO Enco X2
Foto 6 OPPO Enco X2

Igienic si ergonomic

Producătorul a acordat multă atenție obținerii unei potriviri perfecte în pavilionul oricărei forme. În plus, designul in-ear împiedică ceara din urechi să înfunde difuzoarele, făcându-l mai ușor de curățat. Învelișul ionic anorganic nu tinde să colecteze bacteriile pe sine și împiedică reproducerea acestora.

Înregistrare binaurală Dolby Audio

O tehnologie unică care vă permite să transferați sunetul de pe înregistrare în forma în care îl auzim în realitate. Cristal limpede, bine poziționat, clar și detaliat - surprindeți momentul în cel mai bun mod.

Foto 7 OPPO Enco X2

40 de ore de lucru + încărcare rapidă

Aceasta este formula pentru performanța de lungă durată a căștilor OPPO Enco X2. Cifra de 40 de ore a fost atinsă datorită resursei carcasei de încărcare, care reînnoiește constant încărcarea căștilor. Când se epuizează, intră în joc încărcarea rapidă: doar 5 minute de recuperare - și mai aveți la dispoziție 2 ore de ascultare.