TV Samsung T4510AUXUA

Samsung T4510AUXUA

Găsiți o varietate de conținut cu o singură telecomandă

Tot ce aveți nevoie pentru a obține conținut maxim într-un singur loc. O singură telecomandă simplifică utilizarea, permițându-vă să găsiți rapid conținut prin comutarea între set-top box, consola de jocuri, aplicații și canalele TV.

Samsung T4510AUXUA
Samsung T4510AUXUA

HDR: vezi mai multe detalii

Tehnologia High-Dynamic Range (HDR) extinde spectrul de culori al ecranului, astfel încât să puteți vedea cele mai fine detalii ale imaginii chiar și în cele mai întunecate scene.

Culori realiste care captează privirea

Cu tehnologia PurColor, vizionarea videoclipurilor te face să te simți ca și cum ai fi aproape în cadru. Această tehnologie permite televizorului să afișeze o gamă largă de culori pentru o calitate optimă a imaginii și o experiență de vizionare impresionantă.

Samsung T4510AUXUA
Samsung T4510AUXUA

Detalii îmbunătățite pentru imagini clare

Funcția Ultra Clean View oferă imagini de înaltă calitate cu cea mai mică distorsiune, care se realizează prin utilizarea unor algoritmi avansați pentru analiza imaginii originale și îmbunătățirea celor mai mici detalii.

Imaginea prinde viață

Tehnologia Contrast Enhancer aduce imaginea la viață prin optimizarea contrastului și recreează o calitate incredibilă a imaginii prin crearea efectului de adâncime a imaginii pe ecran.

Samsung T4510AUXUA
Samsung T4510AUXUA

Design elegant pentru interiorul dvs

Datorită designului său elegant și subțire, televizorul se îmbină armonios în orice decor interior.

Suport Airplay 2

Cu AirPlay 2 încorporat, puteți transmite conținut de pe dispozitivele Apple pe ecranul mare. Redați cu ușurință videoclipuri, muzică, fotografii și multe altele de pe iPhone, iPad și Mac pe televizorul dvs. Samsung.

Samsung T4510AUXUA