Asistent funcțional

Cuptorul cu microunde Hansa AMMF20M1BH merită să fie în centrul atenției în orice bucătărie. Cu ajutorul lui, puteți încălzi cu ușurință orice fel de mâncare gata preparată, puteți pregăti un mic dejun rapid și puteți decongela bucăți mari de carne într-un mod inteligent complet sigur. Designul elegant fără detalii inutile și controlul comutatoarelor rotative îl fac versatil și potrivit pentru interiorul oricărei bucătării.

Foto 1 Hansa AMMF20M1BH
Foto 2 Hansa AMMF20M1BH

Incalzire precisa

Alegand un cuptor cu microunde Hansa AMMF20M1BH pentru casa sau biroul tau, nu risti ca vasul sa fie foarte fierbinte pe margini si complet rece in mijloc. Un sistem special de distribuție cu microunde contribuie la o încălzire uniformă, după care vasul își va păstra complet gustul, aroma și textura originală. Încălziți bucățile porționate sau imediat un volum mare, rezultatul va fi excelent.

Dezghețare automată

Veți aprecia funcția de decongelare a alimentelor în cuptorul cu microunde Hansa AMMF20M1BH. Puterea și timpul de expunere sunt selectate automat, trebuie doar să încărcați un recipient cu carne, pește sau semifabricate congelate, să setați greutatea produsului și să selectați modul corespunzător. Auto-selectarea parametrilor vă va permite să obțineți un produs dezghețat uniform, fără margini deteriorate și încă înghețat la mijloc.

Foto 3 Hansa AMMF20M1BH
Foto 4 Hansa AMMF20M1BH

Niveluri de putere

Două regulatoare de pe panoul frontal al cuptorului cu microunde vă permit să selectați independent puterea și timpul de încălzire a unui anumit fel de mâncare. Reîncălziți carnea de pasăre întreagă, caserole fragede sau topiți ciocolata pentru o prăjitură, diferitele moduri de procesare garantează un efect blând și consistența corectă a produsului. Discul pivotant din sticlă contribuie la o distribuție lină și uniformă a microundelor în cameră.

Ingrijire si siguranta

Camera interioara cu un volum de 20 l este realizata din otel inoxidabil. Un astfel de material s-a arătat perfect în cuptoarele cu microunde și în alte echipamente unde nu există contact cu alimentele grase și fierbinți. Suprafața nu este predispusă la deteriorări mecanice, nu absoarbe grăsimea și mirosurile, chiar dacă ați reîncălzit peștele. Pentru a-l menține în stare perfectă, pur și simplu ștergeți-l cu un burete după utilizare.

Foto 5 Hansa AMMF20M1BH