Înconjoară-te cu lucruri perfecte

Televizor Samsung seria QELS01BAUXUA Serif este mai mult ca o operă de artă decât un dispozitiv modern de înaltă tehnologie. Cu un ecran mat care oferă imagini grozave în orice lumină, un design personalizat cu un suport elegant detașabil și tehnologia QLED pentru o reproducere ultra-preciză a culorilor, Samsung demonstrează încă o dată că perfecțiunea este realizabilă.

Foto 1 Samsung QELS01BAUXUA

Orice unghi este perfect

Designul unic de semnătură al lui Serif transformă televizorul într-o piesă de decor care îmbunătățește stilul spațiului tău de locuit. Indiferent de unde și cum este amplasat televizorul, acesta este în perfectă armonie cu interiorul. Suportul subțire detașabil oferă mai multe opțiuni pentru plasarea acestuia.

Foto 2 Samsung QELS01BAUXUA
Foto 3 Samsung QELS01BAUXUA

Uită de strălucire

Ecranul mat reduce aproape imperceptibil reflexiile de pe suprafata, astfel ca imaginea pare clara si contrastanta in orice lumina. Acum nu poți fi distras de strălucire, ci concentrează-te pe deplin pe vizionare.

Tehnologie de ultimă oră - imagine perfectă

Tehnologia QLED se bazează pe nanocristale microscopice care absorb lumina și o transformă într-un miliard de culori strălucitoare. Gama de culori 100% și HDR 10+ oferă tonuri și nuanțe ultra-precise pentru imagini clare și clare în orice lumină.

Foto 4 Samsung QELS01BAUXUA

Modul Ambient+

Când televizorul este oprit, ecranul nu trebuie să rămână întunecat. Un mod special Ambient+ reproduce un număr mare de modele și texturi pe care le poți schimba, selecta și instala în funcție de dorințele și gusturile tale.

Foto 5 Samsung QELS01BAUXUA
Foto 6 Samsung QELS01BAUXUA

Adevărat inteligent

Aplicația SmartThings vă va ajuta să redați videoclipuri de pe smartphone-ul dvs. pe ecranul Samsung QELS01BAUXUA. Iar caracteristica unică Tap View de la Samsung vă permite să partajați instantaneu muzică și videoclipuri cu o singură atingere. Trebuie doar să atingeți televizorul cu smartphone-ul pentru ca televizorul să înceapă oglindirea. Dacă doriți să ascultați muzică de pe smartphone-ul dvs. prin difuzoarele puternice ale televizorului, așezați pur și simplu smartphone-ul deasupra televizorului. În modul Vizualizare multiplă, puteți vizualiza conținutul televizorului și al dispozitivului mobil în același timp pe ecranul mare.

Telecomandă ecologică

Telecomanda SolarCell are un panou solar încorporat în panoul din spate. Asa ca poti uita de acele vremuri in care trebuia sa cauti urgent baterii pentru a revigora telecomanda.

Foto 7 Samsung QELS01BAUXUA