CASO FW 2500

  • Motor puternic (putere nominală de 400 W; putere maximă de 2500 W) pentru măcinarea a până la 2,5 kg de produse pe minut.
  • Motor cu curent continuu (DC) - mai silențios în comparație cu motoarele cu curent alternativ.
  • Mărunțește ușor carne crudă și gătită, pește, legume, tofu, etc.
  • Multiple opțiuni de preparare, de exemplu: chiftele (de pește), carne tocată, chiftele pentru burgeri, cârnăciori cu tofu, chiftele vegetariene, fursecuri, creme și multe altele.
  • Cu o lamă rezistentă de înaltă calitate cu acoperire de titan.
  • Control convenabil cu 2 viteze, picioare cu ventuze.
  • Tavă mare de aluminiu, inclusiv o tavă 2-în-1 - servește și ca capac.
  • Ușor de curățat datorită asamblării și dezasamblării ușoare a tuturor pieselor, funcție practică de evacuare care îndepărtează eficient resturile și reziduurile.
  • Presă pentru burgeri cu 2 dimensiuni de chiftele.
  • Posibilitatea de a depozita accesorii într-o tavă compactă.
  • 3 discuri perforate din oțel inoxidabil (3 mm, 5 mm și 8 mm), accesoriu pentru cârnați, atașament pentru fursecuri cu 4 forme, împingător.

Mai proaspăt nu este!

Noua mașină de tocat carne CASO Design FW 2500 oferă nenumărate posibilități pentru prepararea chiftelelor pentru hamburgeri, cărnii tocate, cârnaților din tofu, chiftelelor vegetariene, biscuiților sau cremelor. Nimic nu este mai proaspăt decât atunci când alegeți singur ingredientele.

În loc să cumpărați carne tocată pregătită pentru burgeri, puteți crea propriile chiftele după gustul vostru individual. Cu o putere maximă de 2500 W, motorul puternic poate procesa rapid până la 2,5 kg de produse și poate mărunți ușor carne crudă sau gătită, pește, legume și multe altele. În plus față de modul convenabil de funcționare cu două viteze, FW 2500 impresionează și cu o lamă rezistentă și de înaltă calitate, cu acoperire de titan, și o funcție practică de revers pentru eliminarea eficientă a blocărilor și îndepărtarea reziduurilor. Setul include o tavă mare de umplere din aluminiu, precum și o tavă de colectare 2-în-1, care servește și ca capac pentru tava de umplere. FW 2500, echipat cu un motor cu curent continuu durabil, funcționează și mai silențios în comparație cu dispozitivele care utilizează motoare cu curent alternativ.

Include și o presă pentru hamburgeri și multe altele

Mașina de tocat carne include de asemenea, o presă pentru hamburgeri, care vă permite să faceți chiftele de două dimensiuni și chiftele cu umplutură. Acest aparat stilat și versatil include și trei plăci de tăiere din oțel inoxidabil (3 mm, 5 mm și 8 mm), umplutură pentru cârnați, atașament pentru biscuiți cu patru forme și un împingător. Deoarece toate componentele se montează și se demontează cu ușurință, curățarea necesită puțin efort. Este practic: după utilizare, accesoriile pot fi depozitate într-o tavă mare de aluminiu compactă.