Fotografie 1 Samsung Galaxy A54

Totul este posibil cu Galaxy

Samsung Galaxy A54 este simbolul stilului elegant, elegant și al capacităților profesionale de fotografiere. Camera triplă din spate de 50 MP cu VDIS și autofocus surprinde fotografii și videoclipuri uimitoare care pot fi îmbunătățite și mai bine cu PhotoRemaster. Ecranul Infinity-O FHD+ de 6,4 inchi oferă imagini clare chiar și într-o zi însorită de afară. O baterie încăpătoare de 5000 mAh va oferi până la 2 zile de viață a bateriei.

Identitate corporativă strălucitoare

Designul subțire și forma elegantă ale Samsung Galaxy A54 oferă un nivel ridicat de confort utilizatorului. Corpul perfect, elegant, premium, cu un modul elegant de cameră este disponibil în patru culori premium pentru a se potrivi fiecărui gust: Lime/ Liliac/ Grafit/ Alb.

Foto 2 Samsung Galaxy A54

Fotografii perfecte pentru orice ocazie

Trei camere AI ale modulului principal vor face față oricărei sarcini, fie că este vorba de fotografiere portret, fotografie panoramică sau sesiune foto de noapte. Explorați posibilitățile nelimitate ale camerei principale de 50 MP, ale camerei ultra-large de 12 MP sau ale camerei macro de 5 MP. Camera selfie de 32 MP va evidenția și surprinde frumusețea ta naturală în fiecare selfie.

Foto 3 Samsung Galaxy A54

Clipuri vii chiar și noaptea

VDIS și OIS cu unghi larg, împreună cu focalizarea automată și încadrarea automată, produc videoclipuri clare și clare chiar și în condiții de lumină ambientală scăzută. Camera primește mai multă lumină și atenuează strângerea de mână, astfel încât fiecare videoclip pe care îl capturați este clar și vibrant.

Foto 4 Samsung Galaxy A54

Fotografii clare ale celor mai vii impresii ale tale

Datorită senzorului de imagine avansat, vi se garantează o fotografie excelentă din orice unghi. Când lumina ambientală este insuficientă, camera trece automat în modul noapte, ceea ce înseamnă că fotografiile tale vor fi la fel de luminoase ca impresiile tale.

Foto 5 Samsung Galaxy A54

De la bun la excelent un pas

Cu PhotoRemaster, fotografiile tale vor fi și mai bune. Utilizarea tehnologiei de procesare inteligentă bazată pe inteligență artificială reduce zgomotul și neclaritatea și mărește claritatea și rezoluția fiecărei fotografii. Iar funcția unică Object Eraser va elimina obiectele și umbrele inutile din cadru.

Foto 6-1 Samsung Galaxy A54 Foto 6-2 Samsung Galaxy A54

Ecran clar chiar și la soare

Ecranul de 6,4 inchi FHD+ Super AMOLED Infinity-O arată clar și clar chiar și în lumina zilei. Rata de reîmprospătare de 120 Hz asigură o defilare lină și un control precis în jocuri și aplicații.

Foto 7 Samsung Galaxy A54
Foto 8 Samsung Galaxy A54

O nouă dimensiune în viteză și performanță

Bucurați-vă de super-viteza și fiabilitatea 5G și duceți-vă productivitatea la următorul nivel pentru orice sarcină. Procesorul avansat cu 8 nuclee este creat doar pentru sarcini de lucru de vârf și multitasking. Și datorită memoriei încorporate de până la 256 GB și suportului pentru carduri de memorie de până la 1 TB, puteți salva toate amintirile care vă sunt importante și dragi.

Două zile de muncă cu o singură taxă

Bateria de 5000 mAh te ține mereu conectat. Redați și discutați, vizionați videoclipuri, editați fotografii, ascultați muzică timp de până la două zile cu o singură încărcare.

Foto 9 Samsung Galaxy A54

Reziliență demnă de tine

Protecția IP67 a carcasei vă va permite să vă folosiți smartphone-ul chiar și pe vreme rea. Samsung Galaxy A54 rezistă la praf, transpirație, murdărie și umezeală și este gata să te ducă în orice aventură.

Foto 10 Samsung Galaxy A54