În contact cu emoții vii

În aparență rafinată, Samsung Galaxy A34 încorporează cele mai bune: un ecran rece, o cameră pompată, o baterie durabilă. Clasamentul IP67 asigură rezistență la apă și praf. Difuzoarele oferă un sunet captivant cu suport Dolby Atmos. Ecranul răspunde la comenzile tactile, iar nucleul puternic procesează rapid cererile primite. Sistemul de operare, care a trecut de 4 generații de actualizări, creează condiții ideale pentru interacțiunea cu un smartphone.

Fotografie 1 Samsung Galaxy A34

Imagine de referință

Ecranul Super AMOLED de 6,6 inchi deschide o fereastră către o lume de imagini interesante. Luminozitatea de 1000 de nit și rata de reîmprospătare de până la 120 Hz vă oferă libertate maximă pentru vizualizarea conținutului media, citirea cărților, jocurile mobile. Folosiți dispozitivul în orice condiții: imaginea nu nu se estompează la soare și nu orbește în întuneric.

Foto 2 Samsung Galaxy A34
Foto 3 Samsung Galaxy A34

Conceptul de stil laconic

Materialele premium și liniile fine sunt combinate organic în aspectul modelului. Distrageri minime, funcționalitate maximă. Smartphone-ul Samsung Galaxy A34 este lansat în culori la modă și clasice: grafit, argintiu, liliac și var.

Cameră cu funcții noi

Cu stabilizare optică, face fotografii clare, permițându-vă să capturați cadrul perfect. Un obiectiv primar de 48 MP este completat de un obiectiv ultra-larg de 8 MP și o cameră macro de 5 MP. Frontul de 13 MP va fi un instrument de calitate pentru cele mai bune selfie-uri ale tale. Bucură de ea!

Foto 4 Samsung Galaxy A34

Salvați momente semnificative

Trage zi și noapte. Scăderea nivelurilor de lumină nu va strica să faci fotografii cool după apus. Photo Master este adaptat pentru post-producție chiar de pe telefon: eliminați zgomotul, îmbunătățiți claritatea, transformați o fotografie într-o operă de artă. Și cu ajutorul Object Eraser, eliminați ceea ce interferează cu compoziția armonioasă a cadrului.

Foto 5 Samsung Galaxy A34

Productiv și rapid

Telefonul mobil Samsung Galaxy A34 folosește toate cele 8 nuclee CPU și resurse RAM în configurație de 6/8 GB. Spațiul de stocare de 128/256 GB oferă suficient spațiu pentru aplicații. Și dacă asta nu este suficient, îl poți extinde cu un card microSD de până la 1 TB.

Foto 6 Samsung Galaxy A34

Uită de reîncărcare

Super autonomie pentru 2 zile asigură o baterie de 5000 mAh. Datorită algoritmilor de optimizare și consumului moderat de energie, rezerva sa este suficientă pentru cele mai solicitante sarcini. Rămâneți conectat atunci când este necesar.

Foto 7 Samsung Galaxy A34