O lume fără limite

Ecranul FHD+ de 6,6 inchi, înconjurat de rame discrete, oferă mult spațiu pentru jocuri, socializare și divertisment. Imaginea fascinează cu detalii excelente și culori bogate care nu se estompează nici măcar într-o zi senină afară.

Elegant si confortabil

Samsung Galaxy A14 este închis într-un corp subțire, cu proporții confortabile. Liniile netede și designul ergonomic vă permit să folosiți smartphone-ul chiar și cu o singură mână și să vă simțiți liber. Alegeți dintre culorile de lux disponibile pentru a vă evidenția carisma.

Foto 2 Samsung Galaxy A14

Fotografia este pur și simplu super

Samsung Galaxy A14 a primit până la 4 camere care oferă o calitate foto impecabilă în diferite condiții de fotografiere. Modulul principal de 50 MP captează fotografii atmosferice realizate în orice condiții de lumină. Camera ultra-largă de 5MP surprinde fotografii uimitoare de grup și de peisaj. Camera macro de 2 MP surprinde fotografii clare, de aproape. Camera frontală de 13 MP vă ajută să arătați uimitor și natural în fiecare fotografie de selfie.

Foto 3 Samsung Galaxy A14
Foto 4 Samsung Galaxy A14
Foto 5 Samsung Galaxy A14

Proiectat pentru sarcini mari

Cu Samsung Galaxy A14 puteți juca orice joc modern și puteți utiliza aplicații care necesită mult resurse. Un procesor puternic cu 8 nuclee și 4 GB de RAM creează o bază solidă pentru o funcționare lină și stabilă a tuturor programelor și aplicațiilor.

RAM Plus

Caracteristica de extindere a memoriei virtuale RAM Plus oferă un impuls semnificativ productivității multitasking.

Foto 6 Samsung Galaxy A14

Taxă suficientă pentru tot

Joacă și chat, fă poze și editează, urmărește și ascultă. Bateria de 5000 mAh va fi cu siguranță suficientă pentru toate acestea și multe altele.

Foto 7 Samsung Galaxy A14

Optimizarea setărilor și accesului

Utilizați aplicația de marcă Samsung Members pentru a vă optimiza Samsung Galaxy A14 și a-i îmbunătăți performanța. Scanerul de amprentă din butonul lateral asigură securitatea ridicată a oricărei informații de pe smartphone-ul tău.

Foto 8 Samsung Galaxy A14 Foto 9 Samsung Galaxy A14 Foto 10 Samsung Galaxy A14