AeroFresh

Tehnologia AeroFresh pastreaza prospetimea alimentelor datorita sistemul inovator de circulatie a aerului rece. Datorita distribuirii uniforme a temperaturii la toate nivelurile in interiorul compartimentului de racire se reduce fenomenul de deshidratare al alimentelor proaspete si se pastreaza hidratate, suculente, reducand astfel si risipa de alimente.

VITAMINZONE™ TECHNOLOGY

Pastreaza vitaminele din fructe si legume pentru o perioada mai lunga* cu ajutorul tehnologiei VitaminZone TM ce simuleaza datorita celor trei culori, ciclul zilnic al luminii naturale.

BioFridge

La Grundig, credem intr-un vitor sustenabil, care incepe de acasa.
Scopul nostru este acela de a-i inspira pe oameni sa faca un mic pas catre un viitor mai bun, prin produsele noastre responsabile, prietenoase cu mediul, care pun oamenii pe primul loc si respecta planeta, in acelasi timp. Noile aparate frigorifice Grundig BioFridge folosesc materiale reciclate in componenta lor, precum suportul pentru oua Recycled EggTray realizat din reziduuri de coaja de ou. 

FULLFRESH+

Un frigider Grundig Full Fresh+ este cel mai potrivit loc pentru mancarurile sanatoase: aerul racoritor pompat prin orificiile de ventilatie mentine temperatura constanta si un nivel de umiditate ridicat in compartimentul pentru legume. Pentru a minimiza condensul si a imbunatati circulatia aerului, sertarul este prevazut cu orificii speciale care asigura conditii ideale in interiorul compartimentului pentru fructe si legume. Astfel, acestea nu se vor usca si vor ramane gustoase si proaspete in mod natural pentru o perioada de pana la trei ori mai lunga. Pe scurt, vei risipi mai putina mancare si vei face mai putine drumuri la cumparaturi. Toate acestea pentru că poti fi sigur ca legumele si fructele tale preferate se pastrează in siguranta – asteptand ca tu sa le savurezi.*comparativ cu frigiderele conventionale

Conectare aplicatie HomeWhiz

Folositi Grundig la aplicatia HomeWhiz.

COMPRESOR ECO INVERTER

Compresorul Eco Inverter reduce consumul de energie si asigura o functionare silentioasa a aparatului frigorific. Aparatele frigorifice Grundig sunt proiectate astfel incat sa ofere durabilitate maxima in utilizare.

Diary

Produsele alimentare, cum ar fi mezelurile sau produse lactate necesita o temperatura mai scazuta de depozitare. In compartimentul Dairy temperatura este mai mica decat in racitorul combinei frigorifice si produsele se pastreaza in siguranta. In acest compartiment nu se pastreaza fructele si legumele.

Tehnologie Duo-Cooling No Frost

Previne formarea ghetii si distribuie uniform temperatura.
Tehnologia de racire pe baza de curenti de aer multidirectionali previne formarea ghetii, asigurand dezghetarea automata si distribuie uniform temperatura si umiditatea in cele 2 compartimente, impiedicand amestecarea mirosurilor.

Iluminare LED

Sistem de iluminare cu LED eficient.
Sistemul de iluminare cu LED asigura o lumina mult mai eficienta si un aspect placut in interiorul frigiderului.

Holiday Mode

Plecati in vacanta, iar aparatul frigorific evipta risipa de energie.
Cand pleci in vacanta, poti pune compartimentul pentru mancaruri proaspete pe modul standby pentru a reduce consumul de energie electrica. Temperatura va fi mentinuta la 15° sau chiar mai mica, in timp ce congelatorul continua sa functioneze.

Super Fresh

Carnea, pestele si lactatele isi vor pastra savoarea.
Prin mentinerea nivelului de temperatura foarte aproape de cel de congelare, umiditatea se pastreaza la un nivel optim. Carnea, pestele si produsele lactate isi vor pastra savoarea, aspectul de proaspat si beneficiile nutritionale pentru un timp mai indelungat.

Easy Door Installation

Sistem traditional pentru instalare usoara si rapida.
Sistemul tridimensional de insurubare face instalarea usii mai usoara si mai rapida., fiind complet reglabil pentru a se potrivi nevoilor tale si spatiului de care dispui.

Metal Back Cooling

Designul elegant al combinei frigorifice este completat de insertia peretului interior in inox. Aspect rafinat la exterior si interior.