Pentru toată familia

Tableta Lenovo Tab M10 HD este un model de a doua generație. Are o carcasă metalică, o diagonală de 10,1”, afișaj în format HD. Nevoile familiei de vizionare a conținutului și interacțiunea interactivă vor fi pe deplin satisfăcute datorită calității cinematografice a sunetului și imaginii, a tot felul de soluții de restricționare a accesului la anumite resurse, a prezenței camerelor de 8 și 5 megapixeli. Protecția ochilor este asigurată de tehnologia TÜV Rheinland.

Fotografie 1 Lenovo Tab M10 HD
Foto 2 Lenovo Tab M10 HD

Durabilitate la nivelul următor

Aparatul se prezinta in formatul unei carcase metalice dintr-o bucata cu o textura placuta, marimea 10.1”. Raportul ecran-capac este egal cu 85%, datorită căruia ai posibilitatea de a contempla filmele preferate, de a juca jocuri, de a asculta podcasturi cu o imagine pe un afișaj destul de mare. Ramele laterale subțiri nu vor interfera cu percepția holistică a imaginii.

Surprinde momentul

Hardware-ul premium Lenovo Tab M10 HD are o cameră principală de 8 MP și o cameră frontală de 5 MP. Optica principală este echipată cu autofocus, care surprinde rapid cadrul fără a lăsa momentul să se piardă. Tehnica de focalizare completă orientată spre față oferă o calitate bună a imaginii pentru apeluri video și selfie-uri.

Foto 3 Lenovo Tab M10 HD
Foto 4 Lenovo Tab M10 HD

Sănătatea în primul rând

Utilizarea pe termen lung a gadgetului nu va afecta negativ sănătatea organelor vizuale: tehnologia TÜV Rheinland este realizată cu eliminarea undelor individuale ale spectrului albastru, care stresează ochii. Deci imaginea își păstrează paleta de culori, iar utilizatorul nu simte disconfort.

Dispozitiv productiv

Lenovo Tab M10 HD este alimentat de un procesor MediaTek P22T cu 8 nuclee, tactat la până la 2,3 GHz. Suportul pentru modulul Wi-Fi oferă oportunități nelimitate de căutare și redare a conținutului. Difuzoarele compatibile Dolby Atmos vă vor ajuta să experimentați frumusețea sunetului de înaltă calitate, cu o paletă bogată de accente sonore.

Foto 5 Lenovo Tab M10 HD