Depășește toate așteptările

Smartphone-ul OnePlus Nord CE 2 Lite 5G a devenit chiar noutatea care combină cele mai bune calități la cel mai bun preț. Suportul pentru standardul 5G îl diferențiază de alte dispozitive similare. Dispozitivul se mândrește cu o „umplutură” grozavă sub forma unui cip Snapdragon®, un algoritm pentru conversia memoriei interne în RAM, o baterie de 5000 mAh, capacitatea camerei de a face fotografii de noapte cool, suport pentru comenzi prin gesturi. Dacă vrei o tehnică care poate face față oricărei provocări - este în fața ta.

Foto 1 OnePlus Nord CE 2 Lite 5G

Chipset Snapdragon® 695

Uitați de vremurile în care telefonul s-a încălzit din cauza poverii grele a unei aplicații înfometate de resurse pe care nu o putea face față. Alimentat de un cip Snapdragon® 695 octa-core, smartphone-ul se transformă cu ușurință într-un smartphone pentru jocuri. În același timp, nucleul Adreno 619 joacă un rol important, îmbunătățind performanța componentei grafice cu 30%. RAM este întărită cu o resursă încorporată, care renunță la o parte din volumul său (până la 5 GB), astfel încât aplicațiile să se deschidă rapid și sistemul să nu se blocheze.

Foto 2 OnePlus Nord CE 2 Lite 5G

Baterie 5000 mAh

Bateria de mare capacitate menține în mod eficient încărcarea, ceea ce este suficient pentru a naviga pe web, transmite date în flux și pentru jocuri pentru o lungă perioadă de timp. Este completat de încărcarea ultra-rapidă a standardului SUPERVOOC 33 W, care asigură o recuperare foarte rapidă a resursei la momentul potrivit. Controlul temperaturii se realizează cu ajutorul senzorilor care măsoară indicatorii de pe baterie.

Foto 3 OnePlus Nord CE 2 Lite 5G

Ecran impresionant de 6,59 inchi

Un potențial cumpărător, care a apreciat greșit nu toți factorii, poate crede că un ecran mare va deveni o sursă de risipă de energie. Dar nu este așa: tehnologia de economisire a energiei și alocarea competentă a resurselor împiedică descărcarea telefonului. În același timp, obțineți pânza perfectă, pe care se formează un vizual strălucitor, cu un nivel ridicat de detaliu. Rata de reîmprospătare de 120 Hz este uimitoare: OnePlus Nord CE 2 Lite 5G este bun din toate punctele de vedere.

Foto 4 OnePlus Nord CE 2 Lite 5G

Trei blocuri de camere

Prin plasarea unei camere triple pe suprafața panoului din spate, producătorul a făcut o mișcare de cavaler: optica combină o cameră principală de 64 MP, o cameră macro de 4 MP și un senzor de adâncime de 2 MP. Acest set vă permite să faceți fotografii clare de înaltă calitate, portrete cu bokeh la modă, fotografii detaliate în prim-plan. Orice condiții de interferență sunt compensate perfect de algoritmii încorporați, astfel încât fiecare fotografie va fi o capodopera.

Foto 5 OnePlus Nord CE 2 Lite 5G

Fotografiere portret

Senzorul de adâncime, care funcționează împreună cu camera principală, merită o atenție deosebită. Datorită lui, poți crea portrete care cu siguranță nu vor lăsa pe nimeni indiferent. Estomparea fundalului, așa-numitul efect bokeh, te face personajul principal, și nu fațada frumoasă a casei din spatele tău.

Foto 6 OnePlus Nord CE 2 Lite 5G
Foto 7 OnePlus Nord CE 2 Lite 5G

Zi și noapte

Utilizați modul nocturn Nightscape. Adaptă performanța camerelor la condiții de lumină scăzută, datorită cărora chiar și sursele de lumină slabă din fotografie vor arăta mult mai bine. Crearea unei atmosfere în cadru a devenit și mai ușoară.

Modul de mișcare lentă

Mișcarea lentă captivează pe toată lumea, transformând lucrurile simple de zi cu zi în scene cinematografice reale. Modul Slow Motion funcționează la calitate 720p/120fps. Cadrul epic este garantat dacă preferați acest mod.

Foto 8 OnePlus Nord CE 2 Lite 5G

Două camere deodată

Crearea de conținut unic este ușoară - trebuie doar să aplicați un nou format de fotografiere la modă folosind camera principală și frontală. Astfel, puteți captura două scene în același timp, arătați reacția dvs. la evenimente, acoperiți toți participanții la acțiune simultan. Nu-ți limita creativitatea!

Foto 9 OnePlus Nord CE 2 Lite 5G
Foto 10 OnePlus Nord CE 2 Lite 5G

Actualizat OxygenOS 12.1

Pentru a interacționa cu telefonul OnePlus Nord CE 2 Lite 5G, producătorul a actualizat deja familiarul shell OxygenOS la versiunea 12.1. Acesta va funcționa stabil pentru mulți ani de viață a smartphone-ului, oferind utilizatorului o interfață cu instrumente clare. În plus, sistemul are acces la actualizări majore Android și actualizează software-ul de securitate în timp util.