OnePlus Nord 2T 5G

OnePlus Nord 2T 5G, smartphone-ul care are tot ce ai nevoie. Datorită acestuia, puteți să vă deblocați dispozitivul cu ușurință și în siguranță, să faceți o fotografie de înaltă calitate sau să jucați un joc mobil în timp ce călătoriți cu trenul. Conexiunea 5G vă va menține fluxul de date rapid, iar bateria mare este perfectă dacă sunteți un călător frecvent și aveți nevoie de un dispozitiv care să nu vă dezamăgească.




Display mare

Urmărește emisiunile tale preferate pe ecran și bucură-te de noile jocuri interesante pentru mobil. Puteți vedea mai multe pe ecranul Fluid AMOLED de 6,43 inchi. Culorile strălucitoare, vibrante și perfect reproduse provin din viața de zi cu zi. Rata de reîmprospătare de 90 Hz este o veste excelentă pentru jucători. Nu vă mai temeți de lipsa de fluiditate în timpul competițiilor mobile. Ecranul este acoperit cu Corning Gorilla Glass 5 pentru a garanta și mai multă securitate în situații neprevăzute.




Calitatea este pe primul loc cu Nord 2T 5G

Graphite OnePlus Nord 2T 5G 128GB are o cameră principală de 50MP. Cu el, poți păstra amintirile vacanței tale la o calitate excelentă. Treceți la lentila frontală și faceți selfie-uri frumoase, interesante și colorate. Cu conectivitatea 5G, le puteți partaja instantaneu prietenilor tăi. Partajați fotografii pe rețelele sociale sau transferați fișiere mari celor dragi rapid și eficient.




Forța pentru care ești pregătit

Ai nevoie de un smartphone care poate face față oricărei sarcini? Nord 2T 5G este echipat cu un procesor Mediatek Dimensity 1300 care iubește multitasking-ul. Datorită acesteia, puteți lansa rapid o altă aplicație, puteți lansa un joc sau vă puteți alătura unui apel video. Bateria de 4500 mAh va fi ideală dacă petreci mult timp în fața ecranului unui smartphone. Nu-ți fie teamă că telefonul tău se va epuiza prea repede.