Nou nivel de sunet

Căștile Beats Studio sunt concepute pentru a oferi sunet așa cum a fost proiectat inițial. Carcasa compactă conține o mulțime de setări care vă permit să optimizați sunetul pentru nevoile dvs. actuale. Diafragma difuzorului cu două elemente oferă cel mai pur sunet în stereo cu intrare multicanal. Prezența unui procesor digital modern asigură volumul și claritatea fiecărei note. Modelul are un mecanism de transmisie audio imersiv bine implementat.

Fotografie 1 Beats Studio Buds Black
Fotografie 2 Beats Studio Buds Black

Muzică 24/7

Sunetul continuu timp de 24 de ore este asigurat de prezenta unei carcase de incarcare. Resursa proprie a căștilor presupune 8 ore de funcționare. Și folosind carcasa, le poți reîncărca de încă 2 ori. În total, obținem o zi de funcționare continuă, care vă va permite să vă bucurați din plin de piesele preferate.

Reducerea zgomotului ANC

Sistemul de reducere a zgomotului ANC încorporat este capabil să funcționeze în două moduri. Primul implică blocarea completă a zgomotului extern, datorită căruia utilizatorul se va putea cufunda complet în conținut fără a fi distras de factori externi. Al doilea face sunetul mai transparent: poti auzi zgomotele din jur pentru a nu pierde orientarea calitativa in multimea de oameni cand traversezi drumul, asteptand o intalnire cu un prieten care te-a sunat.

Fotografie 3 Beats Studio Buds Black
Fotografie 4 Beats Studio Buds Black

Proiectat anatomic

Designul in-ear al Beats Studio este conceput pentru a se adapta diferitelor structuri ale urechii fiecărui utilizator potențial. De aceea, puteți schimba vârfurile din silicon pentru urechi, care sunt disponibile în mărimile S, M și L. Astfel potrivirea în ureche va fi strânsă și căștile nu vor cădea nici măcar atunci când alergați și săriți. Designul compact se potrivește perfect în arcul oricărui oraș. Carcasa mică are margini rotunjite și un format simplificat. Evaluat IPX4 pentru rezistență la stropire și transpirație.

Conexiune Bluetooth

Conexiunea la telefon și la alte dispozitive se realizează folosind o conexiune Bluetooth. Protocolul modern oferă o rază de semnal și o putere crescută a semnalului, indiferent de interferența fizică. Când efectuați apeluri, microfoanele suplimentare filtrează zgomotul vântului, al străzii, al oamenilor din jur, astfel încât adversarul de la celălalt capăt să vă audă vocea clar, indiferent unde vă aflați. Controlul vă va permite să comutați melodiile fără a scoate smartphone-ul pentru aceasta.

Fotografie 5 Beats Studio Buds Black
Foto 6 Beats Studio Buds Black

Potrivire perfecta

Compatibilitatea căștilor Beats Studio cu Apple și Android a devenit cheia pentru transmiterea impecabilă a semnalului și sunetul de înaltă calitate. Aplicația de pe smartphone vă va permite să configurați setări individuale, să primiți actualizări și să urmăriți starea de încărcare în momentul actual. Dacă sunteți proprietarul produselor Apple, toate funcționalitățile de mai sus sunt native. Modelul folosește asistentul vocal Siri.