Vizual de calitate 4K

Imaginea pe care o vedeți pe ecranul televizorului Hisense A6BG arată cât de mult mai rece devine imaginea pe o pânză 4K. Detalii mai bine urmărite, detalii de înaltă calitate, culori saturate strălucitoare - este greu de argumentat cu astfel de avantaje. Optând pentru 4K, faci o alegere în favoarea divertismentului.

Fotografie 1 Hisense A6BG

Detalierea unui nou nivel

Cum să faci imaginea clară și luminoasă? Acordați atenție contrastului. Folosind tehnologia cinematografică Dolby Vision HDR, creatorii tehnicii au ales prioritățile potrivite: imaginea procesată în acest fel concurează cu ușurință cu cea pe care suntem obișnuiți să o vedem pe marele ecran. Niciun detaliu nu se va pierde.

Foto 2 Hisense A6BG

Efect de scenă muzicală

Acompaniamentul audio a devenit o altă componentă importantă a conținutului multimedia. Software-ul DTS Virtual:X creează condiții optime de sunet surround. Difuzoarele oferă sunet 5.1 pentru o experiență cu adevărat captivantă. Fiecare scenă va fi mai strălucitoare și mai memorabilă, fiecare notă va fi clară, fără distorsiuni.

Foto 3 Hisense A6BG

Smart TV într-o carcasă convenabilă

Sistemul de operare VIDAA U5.0 a devenit un mediu excelent pentru a oferi acces rapid la aplicații cu descărcări instantanee. O interfață extrem de simplă și intuitivă, instrumente convenabile pentru funcționalitatea principală, cele mai bune soluții pentru timpul tău liber - toate acestea sunt combinate într-un sistem de operare bazat pe Hisense A6BG.

Foto 4 Hisense A6BG

Funcționalitatea vocală

Opțiunea de control vocal va ajuta la simplificarea controlului echipamentului. Este încorporat în sistemul de operare și este activat prin intermediul telecomenzii: comenzile sunt rostite în microfon. Un principiu extrem de simplu care facilitează găsirea filmelor preferate, a aplicațiilor utile, a ultimelor lansări ale serviciilor de streaming video.

Unghiuri de vizualizare extinse

Profitați din plin de designul superior al tehnologiei, dintre care unul este unghiurile de vizualizare de 178°. Datorită acestei proprietăți, este convenabil să priviți ecranul din orice parte. Invită-ți prietenii să se bucure de o imagine de înaltă calitate. Puteți aduna o întreagă companie în jurul televizorului - toată lumea va vedea bine ce se întâmplă, indiferent unde stă.

Foto 7 Hisense A6BG

Joacă și câștigă

Nici o zi fără noi victorii. Folosește-ți televizorul ca monitor sau conectează-ți consola la el și câștigă. Nu vă întârziați triumful atunci când aveți un mod de joc cu un întârziere scăzut de intrare de până la 16 ms. Tehnologia ALLM va comuta automat echipamentul în modul de joc atunci când este necesar.

Foto 6 Hisense A6BG

Algoritmi de optimizare a imaginii

Există 11 scenarii încorporate în arsenalul de capabilități tehnologice, datorită cărora dispozitivul recunoaște tipul de conținut. În funcție de aceasta, Hisense A6BG reglează imaginea astfel încât să fie cât mai atractivă. Filme, meciuri sportive, SF - totul va fi prezentat în cel mai bun mod posibil.

Foto 8 Hisense A6BG

Conform TÜV Rheinland

Oboseala ochilor nu vă va deranja când vă uitați la televizor și când interacționați cu acesta. Ecranul său îndeplinește cerințele înalte ale TÜV Rheinland, ceea ce înseamnă un singur lucru: emisia spectrului albastru care este periculos pentru ochi este redusă. Bucură-te fără riscuri pentru sănătatea ta!

Foto 9 Hisense A6BG

Orice format de conexiune

Toate cele mai populare interfețe cu fir și fără fir sunt combinate în acest model. Un port HDMI pentru transmisie video de înaltă calitate, USB pentru conectarea dispozitivelor externe, Wi-Fi pentru acces la Internet, Bluetooth pentru comunicarea cu un smartphone - această platformă multimedia nu cunoaște limite.

Foto 10 Hisense A6BG