Peste un miliard de nuanțe

Culoarea punctului cuantic

Redarea culorilor cu puncte cuantice creează o paletă de peste un miliard de culori, făcând imaginile și mai precise și echilibrate. Cu atât de multe culori bogate și vibrante, realismul imaginii este garantat.


Bucurați-vă de fiecare detaliu la calitate 4K

Rezoluție 4K

Televizor Ultra HD cu o rezoluție de 3840 * 2160 pixeli. Vedeți ce nu puteți vedea cu o claritate de patru ori mai mare decât Full HD.


Reproducerea corectă a culorilor la limita luminii și întunericului

Direct Full Array

LED-urile sunt plasate pe tot panoul din spate, astfel încât luminozitatea este distribuită uniform și fără scăderi.


Nu rata nici un detaliu

Dolby Vision HDR

Detaliile din cele mai luminoase și mai întunecate zone ale ecranului devin vizibile, făcând imaginea de ansamblu și mai dinamică. Experimentați culori de calitate superioară și mai realiste, care umplu fiecare colț al ecranului cu detalii.


Transportați-vă pe scena muzicală

DTS Virtual:X

Ascultă lucruri care anterior ți-au ocolit urechile și simți un nou grad de implicare în ceea ce se întâmplă în serialul sau filmul tău preferat. Se pare că sunetul vine de sus, ca într-un cinematograf.


Nu rata nici un detaliu

Mișcare lină, mod sport

Când televizorul Hisense detectează conținut sportiv, va trece automat la modul corespunzător pentru a crea efectul unui stadion real.


Înainte spre victorie

Mod joc Plus

Game Mode Plus vă va crește șansele de câștiguri legendare reducând dramatic lag-ul de intrare și reducând bâlbâiala și bâlbâiala. Tehnologiile ALLM și VRR vă vor permite să profitați la maximum de jocurile preferate.


Optimizare în timp real cu AI și scenarii predefinite

Imagine AI

Reglați calitatea imaginii pentru a obține cea mai bună calitate în orice mediu.


Smart TV aproape de perfecțiune

Produs de VIDAA U5

Sistemul de operare VIDAA este simplu și ușor de utilizat. Controlul vocal și capacitatea de răspuns excelentă vă asigură că puteți găsi cu ușurință conținut din regiunea dvs. sau de oriunde în lume.


Tot ce ai nevoie este o voce pe care să o controlezi

Telecomanda vocală

Îți poți controla televizorul folosind comenzi vocale, fără a pierde timpul cu setări și meniuri confuze. Doar apăsați butonul microfonului și dați o comandă televizorului.


Bucurați-vă de un ecran mai mare

Distribuie la televizor

Redați conținut video de pe telefonul mobil direct pe televizor și profitați din plin de ecranul mare. Suporta conectivitate wireless si Bluetooth.


Conținutul cel mai vizionat printr-un clic pe un buton

Acces cu o singură atingere

Obține acces direct la Netflix și la alte servicii pe televizorul tău inteligent VIDAA chiar și atunci când televizorul este oprit.