Naturalitatea în prioritate

La crearea televizorului Hisense 40A4HA, s-a acordat multă atenție calității afișării paletei de culori. Impresionează prin vastitatea și profunzimea sa, fiecare nuanță este elaborată, nu există variații „murdare”. Datorită algoritmilor de recunoaștere a culorilor încorporați, televizorul oferă o nuanță pură chiar și cu diferența minimă.

Foto 1 Hisense 40A4HA

Victorie fără compromis

Pentru afișarea corectă a graficii dinamice în jocuri, creatorii modelului au folosit un mod de joc special. Reduce foarte mult latența de intrare, sincronizând astfel fiecare acțiune cu ceea ce este afișat pe ecran. Tehnologia ALLM reduce această cifră la 16 ms. Acum nu vor mai exista scuze - trebuie să câștigi.

Foto 2 Hisense 40A4HA
Foto 3 Hisense 40A4HA

Stadionul tău de acasă

Sport mare pe marele ecran. Funcțiile Smart TV sunt capabile să facă distincția între tipurile de conținut, inclusiv sport. După aceea, schimbă independent niște parametri de afișare și sunet, astfel încât ceea ce vede să se cufunde în atmosferă la 100%. Se pare că ești într-un meci adevărat - aici și acum.

Contrastul perfect

Este important să stabiliți nuanțele principale - alb și negru - pentru a asigura o imagine rece. Ele ar trebui să fie prezentate în variantele lor cele mai pure pentru a crea un contrast clar. După aceea, fiecare nuanță a paletei va fi cât se poate de realistă și nu își va pierde profunzimea. Gata cu scene decolorate - Hisense 40A4HA va umple viața cu culori!

Foto 4 Hisense 40A4HA

Dolby Audio

Sunetul a devenit unul dintre cele mai importante elemente ale conținutului multimedia. Te va scufunda într-o furtună de emoții, completând imaginile vizuale cool. Suportul pentru tehnologia cinematică Dolby Audio va face fiecare accent clar, clar, real. Bucurați-vă de sunet la maximum.

Mai mult stereo

Formatul de sunet DTS Virtual:X este poarta dvs. de acces la stereo adevărat. O configurație de difuzor 5.1 cu suport pentru acest standard este capabilă să dezvăluie fiecare notă, să o sublinieze cu post-procesare, să facă organele dvs. auditive să perceapă sunetul într-un mod nou. Efectul scufundării nu vă va face să așteptați.

Claritatea fiecărui cuvânt

Dialogurile vor fi mult mai semnificative atunci când nu sunt întrerupte de sunete de fundal. Algoritmii de inteligență artificială le recunosc și apoi le procesează în așa fel încât sunetul vorbirii umane să fie plăcut pentru ureche și clar. Fiecare cuvânt se aude.

Foto 7 Hisense 40A4HA

Centru de divertisment

Există mai mult decât un televizor în fața ta. Hisense 40A4HA a devenit o platformă multimedia care vă va permite să vă distrați așa cum doriți. Având la bord porturile HDMI și USB, face posibilă conectarea multor dispozitive: o consolă, o unitate externă, un monitor. Standardele Wi-Fi și Bluetooth asigură comunicații fără fir.

Foto 8 Hisense 40A4HA