Фото 1 AENO Premium Eco Smart

Încălzitor AENO Premium Eco Smart

Perfect pentru orice interior

Stilul elegant și minimalist se va integra perfect în orice încăpere. Încălzitorul este disponibil în culorile alb sau negru, astfel puteți alege ceea ce se va potrivi mai bine în design-ul camerei dvs.

Фото 2 AENO Premium Eco Smart
Фото 3 AENO Premium Eco Smart

Panou de sticlă ultraplat

Încălzitorul AENO este realizat din materiale de calitate premium. Design-ul minimalist este evidențiat de corpul subțire de numai 11 mm din sticlă temperată și picioarele din aluminiu. Este perfect din toate punctele de vedere, reprezentând o soluție de design excelentă pentru încălzirea interioarelor.

Economie cu tehnologia de încălzire cu infraroșu

Panoul de încălzire cu infraroșu are un consum redus de energie - până la 700+ W. Încălzitorul își concentrează energia pentru a încălzi obiectele, nu doar aerul din jurul său, creând o senzație plăcută de căldură.

Фото 4 AENO Premium Eco Smart
Фото 5 AENO Premium Eco Smart

Încălzire pîna la 30 m2

Metodă de încălzire cu infraroșu + convecție. Alegând un încălzitor pentru apartamentul dvs., vila, biroul, restaurantul sau hotelul, veți beneficia de o încălzire uniformă și rațională a încăperii.

Reducerea cheltuielilor de încălzire cu până la 50%

Încălzitorul AENO utilizează eficient o putere de 700 W, fără a cheltui bani și căldură inutilă. Economisiți energie și bani cu până la 50% pe întreg sezonul de încălzire.

Фото 6 AENO Premium Eco Smart
Фото 7 AENO Premium Eco Smart

Mai eficient decât alte tipuri de încălzire

Tehnologia de economisire a energiei, combinată cu încălzirea infraroșie și prin convecție, face dispozitivul AENO mai avantajos din punct de vedere economic decât majoritatea sistemelor tradiționale de încălzire, cum ar fi aparatele de aer condiționat, încălzitoarele pe gaz, încălzirea centrală sau încălzirea prin pardoseală.

Funcționează silențios și nu emite mirosuri neplăcute.

Tehnologia de încălzire cu infraroșu nu usucă aerul si nu arde oxigenul din interiorul camerei, păstrând astfel umiditatea optimă pentru confortul întregii familii. AENO nu suflă aer si nu ridică praf, iar datorită tehnologiei sale avansate, nu emite substanțe dăunătoare sau mirosuri neplăcute si nu produce zgomot suplimentar.

Фото 8 AENO Premium Eco Smart
Фото 9 AENO Premium Eco Smart

Instalați și mențineți temperatura confortabilă pentru economisirea energiei.

Încălzitorul AENO consumă doar 160 de W, aceasta ajută la evitarea supraîncălzirii și pierderii de energie. Atunci când setați temperatura încălzitorului la 60°C, acesta produce 160 W/h, ceea ce este suficient pentru a menține o temperatură confortabilă în cameră.

Control la distanță

Cu ajutorul aplicației AENO, puteți seta încălzitorul la: pornire/oprire, setarea temperaturii camerei, configurarea programului de încălzire, crearea scenariilor cu mai multe porniri și opriri ale încălzitorului, monitorizarea consumului de energie, configurarea mai multor dispozitive în ecosistemul AENO.

Фото 10 AENO Premium Eco Smart