Coacere uniformă de fiecare dată

Cuptoarele Gorenje sunt cunoscute pentru forma inovatoare a camerei interioare, devenită un adevărat semn distinctiv al brandului. Forma boltită HomeMade este inspirată de cuptoarele tradiționale pe lemne și asigură o circulație mai eficientă a aerului comparativ cu alte produse de pe piață. Acum, designul HomeMade a fost îmbunătățit, optimizând și mai mult circulația aerului datorită noii structuri a elementelor de încălzire și poziționării inovatoare a orificiilor de aerisire. Acest lucru garantează o temperatură uniformă în întregul cuptor, astfel încât preparatele nu vor mai fi arse pe o parte și insuficient gătite pe cealaltă.

Un pas către preparate fragede și suculente.

Sous-vide este o metodă simplă, dar deosebită, care presupune gătirea alimentelor în pungi vidate. Preparatele gătite prin metoda sous-vide își păstrează vitaminele, mineralele și alți nutrienți esențiali. Deoarece alimentele sunt gătite în vid, la temperaturi scăzute, carnea rămâne întotdeauna suculentă și fragedă la interior, iar legumele își păstrează forma și textura. Această funcție este disponibilă în cuptoarele compacte cu abur de la Gorenje.

Multiple preparate într-o singură sesiune

Combinația dintre un sistem bine gândit de circulație a aerului, distribuirea uniformă a nivelurilor de gătit și forma specială cu boltă a cuptorului asigură coacerea uniformă a preparatelor pe fiecare nivel, iar fiind un cuptor mare, este ușor să observi gătirea pe fiecare nivel.

Volum 77 l

Gătiți preparate de dimensiuni XXL?Datorită designului inovator, cuptorul a devenit mai mare și mai larg. Pe tăvi încap acum mai multe ingrediente, iar tehnologiile moderne asigură o coacere uniformă la toate nivelurile.

Fără apă, doar abur.

Cuptorul compact cu funcție de gătire la aburi Gorenje generează abur perfect, fără nicio picătură de apă. Datorită generatorului de abur, care produce abur pur, apa nu ajunge în cavitatea de gătit. În interiorul cuptorului se distribuie un nor fin de abur, fără picături de apă care s-ar putea depune pe alimente și le-ar putea afecta procesul de gătire la aburi. Această funcție este ideală și pentru decongelare: aburul cald învăluie produsul uniform, fără a supraîncălzi anumite zone.

O abordare temeinică a gătitului la aburi.

Cuptoarele cu aburi utilizează același sistem de ventilație ca modelele clasice – MultiFlow 360°. Aburul pătrunde în cavitatea cuptorului prin multiple orificii și este distribuit uniform de un ventilator special, ceea ce face ca preparatele să fie incredibil de fragede și moi. Un singur rezervor de apă este suficient pentru întregul proces de gătire, astfel încât nu este necesar să deschizi cuptorul în mod repetat, economisind timp și energie și îmbunătățind rezultatele generale ale preparării la aburi.

Îndepărtarea automată și rapidă a depunerilor de calcar din cuptor.

Funcția de îndepărtare a calcarului funcționează automat. Când vine momentul necesar, cuptorul te avertizează că trebuie să activezi curățarea. După adăugarea soluției speciale pentru îndepărtarea calcarului, întregul proces durează doar o oră.

Încălzire sau decongelare uniformă.

Cuptorul combinat cu funcție de abur poate fi folosit pentru încălzirea sau decongelarea alimentelor. În timpul încălzirii, preparatele nu sunt supragătite și nu se usucă. Decongelarea se realizează uniform și delicat, fără a afecta structura alimentelor. Astfel, decongelarea și încălzirea într-un cuptor cu aburi sunt mult mai benefice.

Gata pentru rețete XXL

Cuptoarele spațioase permit gătirea unei cantități mari de alimente, nu doar datorită circulației uniforme a aerului pe toate nivelurile, ci și datorită tăvilor late de 46 cm. Soluțiile inovatoare au permis extinderea spațiului interior și utilizarea completă a lățimii cuptorului. Deși tăvile sunt mai mari, tehnologiile inovatoare asigură gătirea uniformă a preparatelor pe toate nivelurile și pe întreaga suprafață a tăvii.