Cea mai bună productivitate 5 stele

Aspiratorul Rowenta Silence Force Cyclonic RO7689EA este un aspirator productiv, eficient fără sac, cu cel mai scăzut nivel de zgomot din clasa sa. Combinație armonioasă de performanță de curățare profundă cu design ergonomic îmbunătățit. Duza POWER AIR cu două poziții pentru îndepărtarea deșeurilor și a prafului de înaltă calitate asigură o alunecare ușoară pe orice pardoseală. Aspiratorul ușor, eficient din punct de vedere energetic, funcțional și puternic funcționează aproape silențios. Curățare perfectă fără efort suplimentar.

Fotografie 1 Rowenta Silence Force Cyclonic RO7689EA
Foto 2 Rowenta Silence Force Cyclonic RO7689EA

Tehnologie avansată de motor Effitech

Acest model face față eficient prafului și poluării, consumând în același timp mai puțină energie electrică. Această eficiență energetică se datorează tehnologiei unice a noului sistem de motor Effitech. Motorul high-tech are un consum de putere de 550W, garantand un debit de aer ridicat, constant. Aspiratorul face față cu ușurință la curățarea oricărei podele, inclusiv a covoarelor cu grămadă lungă, fără a lăsa șansa de praf. Economie, putere și durabilitate!

Duza POWER AIR

Aspiratorul Rowenta RO7689EA este proiectat cu confort maxim în utilizare și cerințe ridicate pentru curățarea amănunțită. Duza specială de aspirație POWER AIR va curăța perfect fiecare colț și locuri greu accesibile din apartamentul dumneavoastră. Duza are o perie speciala pentru colectarea resturilor si prafului, care are doua pozitii. Această duză are un design special conceput, datorită căruia va aluneca cu ușurință pe orice tip de suprafață fără a o deteriora și oferind un rezultat perfect de curățare.

Foto 3 Rowenta Silence Force Cyclonic RO7689EA
Fotografie 4 Rowenta Silence Force Cyclonic RO7689EA

Ergonomie și container încăpător

Aspiratorul uscat cu un design elegant si atent este echipat cu un recipient de praf spatios de 2,5L. Rezervorul de plastic asigură o curățare eficientă pe termen lung și o bună autonomie. Containerul mare cu un mâner special conceput este ușor de îndepărtat și curățat cu o singură mișcare. Aspiratorul de tip clasic are manevrabilitate ideala datorita rotilor mari si se misca lin in orice directie dorita. Aspiratorul fiabil și ergonomic este extrem de ușor de utilizat.

Sistem avansat de filtrare

Aspiratorul Rowenta Silence Force Cyclonic RO7689EA este echipat cu un sistem modern de filtrare in trei trepte. Vă permite să curățați eficient aerul de praf cu 99,98%. Sistemul ciclon funcționează în armonie cu filtrul de înaltă eficiență și cu filtrul de evacuare HEPA. Rezultatul este aer curat după curățarea chiar și a celei mai poluate încăperi. Designul special al recipientului de praf evită norul de praf la curățarea acestuia, al cărui timp vă va spune indicatorul complet.

Foto 3 Rowenta Silence Force Cyclonic RO7689EA