Redmi este pregătit pentru orice provocare

Echipat cu o cameră duală de 8 MP, un procesor MediaTek Helio A22 modern puternic, o baterie încăpătoare de 5000 mAh și un ecran HD+ de 6,52 inchi, Redmi A1 este conceput pentru a vă oferi cele mai multe oportunități de muncă, joacă și comunicare, oriunde v-ați afla.

Fotografie 1 Redmi A1

Design premium laconic

Capacul din spate texturat special, tactil și care amintește vizual de piele, protejează panoul din spate de amprente, astfel încât Redmi A1 tău să arate întotdeauna perfect.

Fotografie 2 Redmi A1

Ecran HD+ strălucitor

Ecranul mare de 6,52 inchi HD+ cu frecvență de eșantionare de 120 Hz face ca fiecare imagine să pară clară și reală. Iar luminozitatea de până la 400 de nit asigură o vizibilitate excelentă chiar și în timpul zilei.

Foto 3 Redmi A1

Încărcarea va dura mai multe ore

Cu Redmi A1, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la încărcare. Cu o baterie de 5000 mAh, poți folosi liber Redmi A1 toată ziua, fără a fi nevoie de reîncărcare. Ai garantat până la 30 de ore de redare video sau 31,5 apeluri, mult mai mult decât poate oferi concurența.

Fotografie 4 Redmi A1

Performanță remarcabilă

Procesorul MediaTek Helio A22 de ultimă generație de până la 2GHz și RAM LPDDR4X de mare viteză oferă performanțe incredibile și eficiență energetică, permițându-vă să efectuați multitasking, să editați fotografii, să jucați jocuri solicitante și să transmiteți videoclipuri de înaltă definiție.

Fotografie 5 Redmi A1
Foto 6 Redmi A1

Android pur

Bucurați-vă de beneficiile Android 12 cu conectivitate îmbunătățită și o interfață reproiectată. Acum folosirea unui smartphone a devenit și mai confortabilă, descărcarea aplicațiilor a devenit și mai rapidă, iar munca programelor este mai lină și mai stabilă.

Fotografii excelente

Camera principală duală de 8 MP captează imagini superbe cu un grad incredibil de detaliu, în care chiar și obiectele îndepărtate arată clare și contrastante. Iar camera frontală de 5 MP surprinde selfie-uri vibrante care te fac să arăți grozav de fiecare dată.

Foto 7 Redmi A1
Foto 8 Redmi A1

Mai multe sloturi și conectori - mai multe opțiuni

Două sloturi complete pentru carduri SIM vă permit să profitați la maximum de diferite planuri tarifare și să obțineți mai multă comunicare fără a plăti în exces. O mufă clasică pentru căști de 3,5 mm face posibilă să nu abandonați tehnologia cu fir și să ascultați muzică prin căști cu fir.