Perfecțiunea în forma sa cea mai pură

Modelul îmbunătățit de căști oferă un sunet de neegalat printr-un driver de titan de 10 mm și efecte Enco Live. Microfonul cu absorbție a zgomotului vă va permite să purtați confortabil negocieri oriunde. Audio binaural este livrat fără întârziere prin tehnologia wireless Bluetooth® 5.2. Funcțiile de asistență de sincronizare a smartphone-ului facilitează realizarea fotografiilor.

Drivere din titan 10 mm

Diafragmele mari compozite ale căștilor OPPO Enco Buds 2, încorporate în drivere din titan de 10 mm, oferă un sunet profund și bogat. Puritatea fiecărui ton și basul puternic și definit sunt comparabile doar cu sunetul real de la un concert. Cufundă-te într-o experiență auditivă puternică!

Fotografie 2 OPPO Enco Buds 2

Mai mult bas, voce mai curată

Designul fiecărei căști este realizat astfel încât nimic să nu interfereze cu sunetul. Camerele mari cu circuit magnetic și funcția Bass Boost lucrează în intervalul inferior, făcându-l și mai luminos. Notele înalte împotriva unui astfel de bas sunt clare. Și trecând la un mod dedicat vocal, vei echilibra scena sonoră a cântării.

Fotografie 3 OPPO Enco Buds 2
Fotografie 4 OPPO Enco Buds 2

Rezervă de taxă de 28 de ore

Căștile wireless OPPO Enco Buds 2 sunt alimentate de o baterie care vă oferă mai mult de o zi de redare neîntreruptă. Alimentarea proprie pentru căști este de 7 ore, iar alte 21 de ore oferă o carcasă de încărcare. Încărcând căștile timp de 10 minute, obțineți încă o oră de lucru.

Reducerea zgomotului AI

Algoritmii de inteligență artificială urmăresc și recunosc vocile umane, evidențiind-le pe fundalul sonor general. Acest lucru realizează o calitate excelentă a transmiterii discursului dumneavoastră către interlocutor. Nicio problemă cu chat-urile Skype sau întâlnirile Google Meet. Fii convingător chiar și de la distanță.

Fotografie 5 OPPO Enco Buds 2

Audio binaural prin Bluetooth®

Transmiterea wireless a sunetului în format binaural este impecabilă. Protocoalele Bluetooth® 5.2 fac treaba perfect, creând mediul de joc ideal: latența de la capăt la capăt de 94 ms asigură o grafică netedă și un joc perfect. Fără sunet și imagine nesincronizate.

Fotografie 6 OPPO Enco Buds 2

Ușurează fotografia

Uitați de inconvenientul de a face fotografii de grup sau selfie-uri: puneți-vă OPPO Enco Buds 2 și atingeți de două ori oricare dintre căști. Această comandă va face ca obturatorul camerei să se declanșeze și să facă o fotografie. Salvați cele mai bune momente fără agitație.

Fotografie 7 OPPO Enco Buds 2

Ferit de umiditate

Carcasa este clasificată IPX4, ceea ce o face rezistentă la stropire și umiditate. Căștile și transpirația nu vă vor speria - nu ezitați să vă antrenați, răsfățându-vă în crearea unei atmosfere motivaționale. Reziliența mai presus de orice!

Fotografie 8 OPPO Enco Buds 2
Fotografie 9 OPPO Enco Buds 2

Doar cât să atingă

Patru comenzi simple: clicuri simple, duble și triple și mențineți apăsat. Ele formează un sistem complet de interacțiune cu căștile. Set intuitiv de opțiuni cu răspuns rapid și fără false pozitive.