Foto 1 RoboRock S7 MaxV

Un nou nivel de curățare a podelei de la RoboRock

Aspiratorul robot multifunctional RoboRock S7 MaxV este capabil sa curete rapid si eficient casa dumneavoastra, efectuand atat curatare uscata cat si umeda intr-un singur ciclu. Sistemul inteligent ReactiveAl 2.0 cu scanare 3D asigură o navigare perfectă și o curățare rapidă și eficientă în toate încăperile și pe toate suprafețele. Tehnologia de vibrație sonică VibraRise, care este utilizată în timpul curățării umede, și puterea de aspirație crescută ajută la tratarea eficientă a aproape orice murdărie de pe podea.

Sistem unic ReactiveAl 2.0

RoboRock S7 MaxV folosește un procesor neuronal inovator cu algoritmi inteligenți pentru a analiza camera și a construi hărți precise în timp real. Tehnologia avansată de navigare ReactiveAl 2.0 cu scanare 3D este capabilă nu numai să creeze și să-și amintească un plan precis cu o defalcare în camere și zone, ci și să recunoască obiectele de pe podea și chiar să le clasifice în cele care pot fi abordate (papuci, o carte) si cele care pot fi abordate.pe care trebuie sa o invarti fara sa te apropii (firele). Astfel, la fiecare curatenie, aspiratorul traseaza traseul optim fara goluri pentru a curata camera cat mai sigur, eficient si rapid.

Casa ta dintr-o privire

În aplicație, poți crea o hartă 3D precisă a casei tale și chiar poți aranja mobila exact acolo unde se află în realitate. După aceea, ar trebui să indicați pe hartă zona în care trebuie să curățați, de exemplu, în jurul patului, iar aspiratorul va îndeplini sarcina eficient.

Foto 3 RoboRock S7 MaxV

Plan optim de curățare

RoboRock S7 MaxV știe exact în ce cameră se află. Tinand cont de experienta curatarilor anterioare, aspiratorul intocmeste un plan optim de curatenie in casa, plecand de la cele mai problematice zone. Pe măsură ce se mișcă prin casă, aspiratorul își reglează automat puterea de aspirație pentru a obține performanțe maxime de curățare în fiecare cameră.

Foto 4 RoboRock S7 MaxV
Foto 5 RoboRock S7 MaxV

Curățare puternică

Cu o putere de aspirare de până la 5100 Pa, aspiratorul poate curăța cu ușurință chiar și covoarele, îndepărtând nu numai resturile mari de pe podea, ci și particulele mici care sunt blocate în grămada de covor.

Covoarele rămân uscate

Curățarea completă nu reprezintă o amenințare pentru covoare. Când este detectat covorul, RoboRock S7 MaxV ridică automat mopul și oprește mopul, crescând puterea de aspirație pentru rezultate mai bune de curățare.

Foto 6 RoboRock S7 MaxV
Foto 7 RoboRock S7 MaxV

Puterea ultrasunetelor

Tehnologia de vibrație sonică VibraRise face ca mopul să vibreze de până la 3.000 de ori pe minut și oferă mai multă presiune pe podeaua suprafeței mopului. Acest lucru permite aspiratorului să spele cu ușurință chiar și murdăria uscată, lăsând în urmă o suprafață absolut curată.

perie avansată

Peria cu nervuri din cauciuc folosită la RoboRock S7 MaxV excelează la curățarea totul, de la laminat neted la covor. Mecanismul special de plutire asigură că peria se potrivește perfect chiar și pe podele neuniforme pentru o curățare mai bună. Peria previne încurcarea părului și a lânii și prezintă o eficiență ridicată atunci când curățați în casele cu animale de companie.

Foto 8 RoboRock S7 MaxV