Curățare puternică în toată casa

Aspiratorul vertical Mi Wireless vă va ajuta să vă curățați rapid casa. Ergonomia confortabilă și o selecție largă de duze vă permit să curățați eficient o varietate de suprafețe, de la laminat și gresie până la covoare, mobilier tapițat și interioare auto. Aspiratorul are o putere mare de aspirare de pana la 185 AW, o baterie moderna litiu-ion asigura pana la 60 de minute de curatare fara reincarcare.

Fotografie 2 Mi

Curățare eficientă

Aspiratorul Mi dispune de un motor avansat fără perii care oferă o putere de aspirare de până la 185 AW, cu 23% mai mult decât aspiratoarele verticale anterioare. Cu acest tip de putere de aspirare, praful și murdăria din casa ta nu au nicio șansă.

Curatenie pe toate suprafetele

Duza cu formă specială și reproiectată asigură curățarea de înaltă calitate a resturilor mici și mari de pe orice suprafață, de la laminate netede și uniforme până la covoare pufoase.

Fotografie 3 Mi

Fără încurcături

Peria cu role anti-încurcare fără încurcături are lame speciale care împiedică părul și blana de animale să se încurce. În același timp, lamele sunt absolut sigure pentru suprafețe și nu le deteriorează la curățare.

Fotografie 4Mi
Fotografie 5 Mi

Până la 60 de minute la o singură încărcare

Echipat cu o baterie imbunatatita polimer litiu-ion, Mi functioneaza cu o singura incarcare timp de pana la 60 de minute si curata o suprafata mare in acel timp. Optimizarea inteligentă a puterii de operare și a consumului de încărcare mărește durata de viață a bateriei și vă permite să curățați întreaga casă fără întreruperi în reîncărcare.

Analiza situatiei

Senzorul infraroșu inteligent determină rapid și precis amploarea problemei. Senzorul recunoaște nivelul de murdărie și determină automat puterea optimă de curățare pentru cel mai bun rezultat. Cu cât este detectat mai mult praf, cu atât mai puternic funcționează aspiratorul. Și Mi ajustează și puterea de curățare în funcție de suprafață: pe o suprafață plană netedă, puterea este mai mică în comparație cu puterea la curățarea covoarelor.

Fotografie 7Mi

Menținerea puterii de aspirație ridicate

Sistemul de separare a prafului cu mai multe conuri separă calitativ praful de fluxurile de aer și trimite chiar și cele mai mici particule la colectorul de praf, prevenind ca acestea să se depună pe filtre și să afecteze capacitatea de lucru. Sistemul de filtrare cu mai multe straturi captează 99,5% dintre alergeni de până la 0,3 microni, asigurând un mediu acasă sănătos.

Toate informațiile în acces ușor

O singură privire la afișajul LED color va fi suficientă pentru a obține informații complete despre curățarea curentă. Afișajul vă va informa despre starea bateriei, modul de funcționare și puterea de curățare. Un buton de blocare convenabil vă permite să păstrați modul curent de aspirație neschimbat cu un singur clic.

Foto 8Mi
Fotografie 9 Mi

Îndepărtarea ușoară a resturilor

Doar apăsați butonul special de curățare și tot praful din cutia de praf va cădea în coșul de gunoi. Un dispozitiv special de descărcare elimină electricitatea statică generată pe corp și previne aderența prafului de pereții cutiei de praf.

Fără locuri inaccesibile pentru curățare

Datorită designului exclusiv al periei, veți putea efectua curățare de înaltă calitate în colțuri, lângă plinte și mobilier și în orice alte locuri greu accesibile. Iar duzele incluse în kit vor ajuta la curățarea calitativă a aproape fiecare colț al casei.

Fotografie 2 Mi
Fotografie 2 Mi
Fotografie 11 Mi

Încărcare + stocare

Organizarea corectă a spațiului va ajuta la menținerea ordinii în casa dvs. Prin urmare, după curățare, așezați Mi pe stația de încărcare și veți rezolva două sarcini într-o singură acțiune, organizarea reîncărcării bateriei și depozitarea aspiratorului. Stația de încărcare are compartimente speciale pentru depozitarea tuturor duzelor într-un singur loc.