Cele mai bune căști pentru sporturi

RAZER Barracuda X aduce emoție și un sentiment de realitate în fiecare joc. Aveți garantat jocuri fără configurare fără fir pe PC, PlayStation, Nintendo Switch și Android. Sunetul uimitor și microfonul cu anulare a zgomotului vă oferă control complet asupra situației dvs. de joc. Banda captusita si pernutele mari pentru urechi ofera o experienta super confortabila chiar si atunci cand sunt purtate perioade lungi de timp.

Fotografie 1 RAZER Barracuda X

Conexiune ușoară

Conectați-vă transceiver-ul fără fir USB-C la dispozitivul pe care doriți să îl redați sau să-l ascultați imediat, fără descărcări sau setări suplimentare. Dacă este necesar, puteți folosi cablul analogic de 3,5 mm care vine împreună cu kitul pentru a vă conecta la platformă.

Foto 2 RAZER Barracuda X

Purtare confortabilă

Cu o potrivire confortabilă, fără presiune, ușoară la doar 250 g, perne mari pentru urechi din material moale și rezistent, RAZER Barracuda X este construit pentru a rezista ore întregi și oferă confort maxim în timpul sesiunilor prelungite de joc. Cu un microfon detașabil, căștile sunt convenabile pentru a asculta muzică și pentru a călători.

Foto 3 RAZER Barracuda X
Fotografie 51 RAZER Barracuda X Foto 61 RAZER Barracuda X Foto 71 RAZER Barracuda X

Mai tare și mai clar ca niciodată

RAZER Barracuda X dispune de drivere TRIFORCE puternice de 40 mm cu setări personalizate de echilibrare audio în joc. Difuzoarele mai mari fac fiecare sunet mai puternic, mai clar și mai spațios și adaugă claritate și claritate vocilor, astfel încât să puteți auzi perfect toți membrii echipei.

Fotografie 4 RAZER Barracuda X

Microfon cu anulare a zgomotului

Microfonul cardioid detașabil HYPERCLEAR cu captare îmbunătățită a vorbirii are un design mai deschis pentru a minimiza interferențele din spate și laterale și pentru a îmbunătăți claritatea vocii. Echipat cu un sistem de reducere a zgomotului, microfonul vă permite să comunicați cu echipa fără a fi distras de sunete străine.

Foto 5 RAZER Barracuda X
Foto 5 RAZER Barracuda X

Control simplu prin atingere

Pe RAZER Barracuda X, butonul de pornire acționează ca un control al sunetului, așa că apăsând-l o dată, de două sau de trei ori, puteți opri redarea, puteți răspunde sau încheia un apel și găsiți piesa dorită fără a scoate smartphone-ul.

Foto 6 RAZER Barracuda X