POCO M5s
Magician distractiv

64 MP pentru fotografii clare

POCO M5s dispune de o cameră principală de 64 MP, un senzor de adâncime de 2 MP și o cameră macro de 2 MP cu un obiectiv ultra-larg de 118° pentru crearea de conținut foto. Nuanțele cristaline, împreună cu detaliile excelente, vă vor permite să realizați fotografii panoramice, portrete cu neclaritate de fundal, cât mai aproape de subiect. Un mod de noapte bine implementat va arăta noi fațete ale lucrului cu camera în întuneric.

Foto 2 POCO M5s

Camera selfie de 13 MP

Acum fiecare dintre autoportretele tale va fi extrem de clar. Înregistrați videoclipuri și fotografii cu lentila frontală, 13 MP, ceea ce vă va oferi libertate deplină de gândire creativă. Și subliniază frumusețea trăsăturilor feței tale - sunt unice.

Foto 3 POCO M5s

Ecran AMOLED de 6,43 inci

Pe baza panoului AMOLED DotDisplay cu o rezoluție de 2400 * 1080 pixeli, fiecare nuanță prinde viață, iar imaginea devine dinamică și spectaculoasă. Senzorii cu tehnologie DC Dimming monitorizează sursele de lumină din jur, ajustând nivelul de iluminare de fundal al ecranului. Acoperirea Corning® Gorilla® Glass face ca această parte fragilă să fie cu adevărat puternică.

Foto 4 POCO M5s

Sunet captivant

Sunetul surround bazat pe două difuzoare este creat prin audio stereo. Valurile se răspândesc din toate părțile, sunt poziționate spațial și subliniază accentele necesare. Fiecare foșnet de iarbă, scrâșnet de ramuri și șoaptă sunt detaliate - veți auzi tot ce au pus creatorii în conținutul lor. Și chiar puțin mai mult.

Foto 5 POCO M5s

Baza productiva de 8 nuclee

În centrul performanței uimitoare a POCO M5s se află cipul MediaTek Helio G95. Acest procesor folosește 8 nuclee Cortex-A76 și este îmbunătățit și mai mult de cipul video Mali-G76 MC4. Toate jocurile sunt disponibile la o calitate excelentă și fără înghețari.

Extinderea memoriei

Resursele RAM LPDDR4X și UFS 2.2 au devenit un tandem de lucru ideal. Iar cu extinderea opțională pentru a ajunge la 8 GB RAM, vă puteți bucura de o nouă experiență de joc în care receptivitatea la comenzile dvs. și jocul fluid vin în prim-plan. Spațiul de stocare poate fi extins până la 1 TB, astfel încât cu siguranță există suficient spațiu pentru toate aplicațiile.

5000 mAh pentru orice sarcină

Profitați la maximum de tehnologie. POCO M5s are o resursă impresionantă, care este suficientă pentru 11 ore de joc, 19 ore de vizionare a conținutului video, 37 de ore de apeluri vocale neîntrerupte. Și în modul de așteptare cu o singură încărcare, dispozitivul poate ține o lună întreagă - 30 de zile. Suportul pentru încărcare rapidă de 33 W reduce procesul de recuperare a energiei la 30 de minute (de la 0 la 64%).

Carcasă robustă și elegantă

Exteriorul captivează prin inovațiile conceptului de design 3D, liniile curbe ale spatelui, designul Deco. Minimalismul, ergonomia și schemele de culori la modă vor rezona cu fiecare cunoscător de dispozitive simple și sofisticate. Carcasa cu clasificare IP53 vă protejează smartphone-ul de praf și umiditate.

Foto 9 POCO M5s

Functionalitate maxima

Printre avantajele modelului, menționăm prezența unui modul de plată fără contact NFC, transmisie de date IR și un scanner de amprente. Adăugați la aceasta sistemul de operare convenabil MIUI 13, construit pe baza Android 12, și obținem un shell intuitiv cu un set extins de instrumente.

Fotografie 10 POCO M5s