Stil și caracter

Combinația perfectă de design clasic de smartphone cu noile formate la modă. Xiaomi 12 Lite întruchipează unicitatea, care este bine completată de funcționalități avansate. Carcasa ușoară și subțire, cu o suprafață mată, gradient multistrat și revărsări de sidef la capăt, își dictează propriile termeni în lumea tehnologiei - un nou standard în stilul modei. Blocul camerei este evidentiat elegant pe peretele din spate si protejat de deformarea opticii. O soluție premium care vă arată gustul perfect.

Trei camere la nivel de studio

Este imposibil să-ți iei ochii de la fotografiile realizate cu configurarea camerei triple de 108MP principală, unghi ultra-larg de 8MP cu câmp vizual de 120° și senzor macro de 2MP. O distanță focală de 4 cm vă va permite să capturați cadrul cât mai aproape de obiectul principal. Filmarea scenelor dinamice transformă conținutul video într-o adevărată operă de artă. Creează videoclipuri la calitate 4K - arată maximul pentru spectator. Instrumentele AI oferă retușuri inteligente fără a pierde caracteristicile faciale unice.

Foto 2 Xiaomi 12 Lite

Rame ultra detaliate

Camera principală a smartphone-ului Xiaomi 12 Lite merită o atenție deosebită. Cu o rezoluție de 108 megapixeli, poate deveni instrumentul care creează capodopere. Senzorul mare de 1/1,52" captează lumina maximă, care stă la baza detaliilor de înaltă calitate. Suportul pentru tehnologia Super Pixel 9-în-1 asigură că fiecare fotografie este perfectă. Trebuie doar să apăsați pe ecran și fotografia va fi ca de pe copertă.

Foto 3 Xiaomi 12 Lite
Foto 4 Xiaomi 12 Lite

Cele mai bune autoportrete

Creatorii modelului au considerat necesar să instaleze la bordul telefonului o cameră selfie cu o rezoluție de 32 de megapixeli. Echipat cu un senzor puternic de 1/2,8 inchi, focalizare automată, focalizare de urmărire a ochilor, zoom selfie și iluminare de fundal asigură că fiecare fotografie surprinde ideea din spatele conceptului fotografiei - fără estompare sau fotografii proaste. Modul Portret este disponibil în format selfie. Cu efectul Auto HDR creează portrete saturate de culoare și frumos detaliate - chiar și cele realizate împotriva luminii.

Calitate cinematografică

Matricea AMOLED a devenit baza pentru crearea unui ecran FHD + de 6,55". Această pânză oferă un contrast impresionant și o reproducere extinsă a culorilor (mai mult de 68 de miliarde). Cu tehnologia TrueColor, fiecare culoare este intensă și profundă, dar în același timp nu se pierde realismul său. Opțiunile HDR10+ și Dolby Vision® transformă conținutul pentru a rivaliza cu ecranul mare, în timp ce Dolby Atmos® și difuzoarele stereo duale completează experiența multimedia de calitate cinematografică.

Foto 5 Xiaomi 12 Lite

Tehnologia AdaptiveSync

Comutarea automată a afișajului, în funcție de tipul de conținut redat, de la rata de reîmprospătare de la 60Hz la 120Hz asigură o funcționare eficientă din punct de vedere energetic. Deci dispozitivul nu irosește resursa acolo unde nu are sens. Cu o rată de eșantionare de 240 Hz, telefonul răspunde instantaneu la fiecare comandă tactilă. Confortul de vizualizare este asigurat și de lumina de fundal, care se reglează în funcție de intensitatea luminii ambientale, modifică temperatura culorii, adaptează ecranul la modul de citire etc.

Foto 5 Xiaomi 12 Lite

Scaner de amprente pe ecran

Telefonul mobil Xiaomi 12 Lite folosește un scaner de amprente non-standard situat direct pe ecran. O astfel de mișcare elegantă a făcut posibilă autorizarea nu numai convenabilă și sigură, ci și spectaculoasă.

Foto 7 Xiaomi 12 Lite

Performanță excepțională

Profitați la maximum de procesorul Snapdragon® 778G 5G. Acest chipset de ultimă generație controlează consumul de energie, prioritizează sarcinile la viteza fulgerului și împiedică încetinirea sistemului. Și datorită utilizării unui strat de grafit care înlătură, echipamentul nu se supraîncălzește: disiparea căldurii este cu 7% mai eficientă decât cea a modelului anterior al liniei.

Foto 8 Xiaomi 12 Lite

Avantajele turboalimentarii

Tehnica are o rezervă de energie impresionantă într-o baterie de 4300 mAh: 18 ore de vizionare video și 121 de ore de muzică. În același timp, când încărcarea se epuizează, doar 41 de minute vor fi suficiente pentru a o restabili de la 0 la 100%. Acest lucru este posibil datorită standardului de încărcare ultra-rapidă de 67 W. Algoritmii din tehnologia AdaptiveCharge monitorizează ciclurile de încărcare pentru a împiedica bateria să primească mai mult decât are nevoie. În timp ce dormi, se va încărca până la 80%, iar restul se va prinde din urmă când te trezești. O simbioză completă a smartphone-ului și a proprietarului.

Foto 9 Xiaomi 12 Lite