Xiaomi este un lider înnăscut

Xiaomi 12T vă va lăsa să simțiți ce înseamnă leadership fără compromisuri. Bucurați-vă de culori și claritate ultra-precise pe un afișaj AMOLED CrystalRes de 6,67 inchi cu o rată de reîmprospătare de până la 120 Hz. Mega-încărcarea de 120 W încarcă bateria pentru o zi întreagă de lucru în câteva minute. Platforma puternică bazată pe MediaTek Dimensity 8100-Ultra demonstrează performanțe incredibile în orice sarcină. Camera principală de 108 MP surprinde fotografii de calitate profesională în orice condiții.

Design elegant

Nu vei fi indiferent de designul subțire și elegant, finisajul premium al camerei și frumusețea laconică a suprafeței mate netede. Și trei culori rafinate ale corpului negru / argintiu / albastru oferă libertate de alegere pentru utilizatorii cu orice gust.

Foto 2 Xiaomi 12T

Pregătește-te pentru super claritate

Camera principală cu rezoluție ultra-înaltă de 108 MP captează imagini superbe cu detalii incredibile, făcând chiar și obiectele îndepărtate să pară clare și clare. Acum puteți face fotografii luminoase și saturate chiar și în condiții de lumină slabă.

Foto 3 Xiaomi 12T
Foto 4 Xiaomi 12T

Farmecul fotografiilor de noapte

Nici lumina slabă și nici fotografierea în mișcare nu vă vor împiedica să obțineți fotografii grozave. Datorită timpului de expunere crescut, fiecare cadru va deveni luminos și clar, deoarece modul de noapte este conceput doar pentru astfel de cazuri.

Când fiecare detaliu contează

Surprindeți fiecare micro detaliu cu o cameră macro și creați capodopere foto uimitoare care pot fi comparate cu lucrările profesionale. Iar camera cu unghi ultra-larg de 120 de grade surprinde fotografia perfectă din orice unghi.

Foto 5 Xiaomi 12T

Performanță de neegalat

Utilizarea procesorului avansat MediaTek Dimensity 8100-Ultra de 5nm în Xiaomi 12T și a unei structuri GPU complet nouă ne-au permis să atingem un nou nivel de eficiență energetică și să creștem performanța cu până la 28%. Acum, cele mai mari sarcini de resurse sunt efectuate cu o viteză fulgerătoare, iar toate programele și aplicațiile funcționează fără probleme și fără probleme.

Foto 6 Xiaomi 12T

Sistem de racire actualizat

Sistemul de răcire extrem de eficient al Xiaomi 12T are o cameră de vapori mai mare de 3725 mm², cu 65% mai mare decât modelele anterioare. Acest design maximizează disiparea căldurii de la procesor și alte componente, permițând sistemului să funcționeze fără probleme chiar și la sarcini de vârf extinse.

Foto 7 Xiaomi 12T

Uită de lipsa taxei

Bateria de 5000 mAh vă asigură că aveți suficientă încărcare pentru multe ore de utilizare activă a smartphone-ului. Iar încărcarea super rapidă în doar 19 minute va încărca bateria pentru o zi întreagă de lucru. Bea doar o ceașcă de cafea în timp ce smartphone-ul tău se încarcă și tu și Xiaomi sunteți pregătiți pentru orice provocare.

Foto 8 Xiaomi 12T

Putere în limba Xiaomi sinonimă cu securitatea

Încărcarea super rapidă nu numai că vă economisește timp, dar prelungește și durata de viață a bateriei. 9 senzori termici și 42 de funcții de control garantează cel puțin 800 de cicluri de încărcare sigure pentru smartphone-ul tău.

Foto 9 Xiaomi 12T

Experiență de scufundare imersivă

Ecranul AMOLED CrystalRes de 6,67 inchi cu un raport de contrast de 5.000.000:1 și rezoluție ultra-înaltă de 1220p oferă o fidelitate de neegalat a culorilor și a detaliilor. Suportul pentru tehnologia HDR10+ asigură o claritate și profunzime incredibile în cele mai luminoase și mai întunecate scene. Și rata de reîmprospătare de până la 120 Hz și rata de eșantionare de 480 Hz asigură răspuns instantaneu al ecranului și redare lină a oricăror scene de acțiune.

Foto 10 Xiaomi 12T

Calitatea sunetului este la fel de bună ca și calitatea video

Bucurați-vă de sunet bogat și echilibrat de la difuzoare duble reglate profesional, cu suport Dolby Atmos. Simțiți cât de puternic vă înconjoară sunetul pur și vă permite să vă cufundați pe deplin în conținut.

Foto 11 Xiaomi 12T