Perfecțiunea pe nume Redmi

Xiaomi Redmi 10 este conceput pentru a oferi plăcere de utilizare. Bucurați-vă de imagini super-clare pe ecranul FHD+ de 6,5 inchi cu o rată de reîmprospătare de până la 90 Hz. Platforma mobilă modernă bazată pe MediaTek Helio G88 demonstrează stabilitate și performanță incredibilă în rezolvarea oricăror sarcini. Sistemul de cameră de 50 MP vă oferă capacități foto și video uimitoare. Bateria de 5000 mAh oferă o zi întreagă de viață a bateriei fără limite.

Fotografie 1 Xiaomi Redmi 10

Oportunități unice de a crea capodopere foto

Cu Xiaomi Redmi 10, ești pregătit pentru orice scenariu foto. Camera principală de 50 MP cu rezoluție ultra-înaltă captează imagini superbe cu detalii incredibile, făcând chiar și obiectele îndepărtate să pară clare și clare. Obiectivul cu unghi ultra-larg de 8MP surprinde peisaje uimitoare și fotografii panoramice. Un senzor de adâncime de 2 MP cu modul portret vă va ajuta să faceți fotografii cu un fundal neclar, care nu se poate distinge de fotografiile profesionale. Obiectivul macro de 2MP vă permite să faceți fotografii de înaltă calitate de prim-plan cu obiecte mici.

Fotografie 2 Xiaomi Redmi 10

Capodoperele video sunt ușoare

Înregistrați videoclipuri mici netede și clare și faceți-le și mai colorate cu filtre și efecte speciale încorporate.

Fotografie 4 Xiaomi Redmi 10

Selfie-ul viselor tale

Camera frontală de 8 MP cu algoritmi de procesare a imaginii AI surprinde selfie-uri vii care te fac să arăți uimitor de fiecare dată. Fă selfie-uri obișnuite sau panoramice și alege cea mai bună fotografie pentru a o partaja prietenilor tăi.

Defilare moale. Joc lin

Cu o rată de reîmprospătare de până la 90 Hz, vă veți bucura de imagini clare și fluide în orice joc, conținut rapid și derulare confortabilă. Un mod special AdaptiveSync adaptează rata de reîmprospătare în funcție de scenariul de utilizare a smartphone-ului (45/60/90Hz) pentru a crește durata de viață a bateriei Redmi.

Fotografie 5 Xiaomi Redmi 10

Sunet strălucitor

Difuzoarele duble avansate oferă un sunet stereo clar și puternic, permițându-vă să discutați confortabil sau să ascultați hiturile preferate.

Fotografie 6 Xiaomi Redmi 10

Performanță remarcabilă

Procesorul octa-core MediaTek Helio G88 oferă performanțe excelente și vă permite să faceți față instantaneu oricăror sarcini consumatoare de timp, indiferent dacă vizionați streaming video de înaltă definiție, jocuri sau comunicare online.

Fotografie 7 Xiaomi Redmi 10

Baterie mare. încărcare rapidă

Bateria de 5000 mAh vă permite să utilizați Xiaomi Redmi 10 timp de multe ore fără a fi reîncărcat. Aveți garantat până la 14 ore de redare video sau până la 30 de ore de convorbire. Cu încărcarea rapidă de 18 W, vă puteți reîncărca ore în șir de utilizare chiar înainte de a părăsi casa. Profită de modul de încărcare inversă de 9 W pentru a partaja puterea atunci când ai nevoie.

Fotografie 8 Xiaomi Redmi 10
Fotografie 9 Xiaomi Redmi 10

Stil elegant Redmi

Alegeți dintre trei culori uimitoare în Gri Carbon, Pebble White sau Deep Blue pentru a găsi Redmi-ul perfect. Smartphone-ul a devenit și mai subțire și mai ușor și cântărește acum doar 181 g și are o grosime a corpului de 8,92 mm.