Fotografie 1 JBL Boombox 3

Bas profund și sunet puternic

Acustica portabilă JBL Boombox 3 cu un subwoofer actualizat este capabil să arate maximul din clasa sa. Tehnica folosește tehnologia JBL Original Pro Sound, care face ca sunetul să fie mai curat, lucrând inteligent pe întreaga gamă de frecvență de 40-20.000 Hz. Conul wooferului de 2,75 inchi oferă un bas profund și puternic care îmbunătățește experiența de ascultare.

Carcasa rezistenta la apa

Modelul este echipat cu un mâner metalic ergonomic și un strat de silicon. Cu o greutate de 6,6 kg, acest difuzor este extrem de portabil. Baza o fixează cu tenacitate pe suprafață, prevenind răsturnarea. Textil impermeabil, rezistent la uzură acoperă suprafața, protejând împotriva prafului și umezelii: nivelul echipamentului corespunde cu IP67.

Fotografie 2 JBL Boombox 3
Fotografie 3 JBL Boombox 3

Zile de muzică fără întrerupere

Cu o baterie de 10.000 mAh, JBL Boombox 3 vă oferă libertate totală de a asculta muzică timp de până la 24 de ore consecutive. Trezește-te cu melodiile tale preferate, antrenează-te și pregătește-te să-ți faci propria petrecere cu prietenii.

Conexiune Bluetooth

Formatul de transmisie a semnalului fără fir folosind standardul Bluetooth 5.2 vă va permite să plasați echipamentul audio suficient de departe de sursa de conținut. În același timp, obțineți un semnal stabil fără interferențe, iar absența firelor simplifică foarte mult conexiunea și beneficiază doar interiorul. Controlul prin aplicația JBL Portable vă permite să controlați de la distanță funcționarea dispozitivului.

Fotografie 4 JBL Boombox 3
Fotografie 5 JBL Boombox 3

Sistemul Party Boost

Combinați mai multe difuzoare JBL Boombox 3 pentru o experiență de sunet supremă. Acest lucru va îmbunătăți experiența coloanei sonore și îi va permite să sune sincronizat în toate camerele. Faceți petrecerea cu adevărat epică!

Funcția power bank

Pe spatele corpului raționalizat al sistemului de difuzoare portabile există porturi acoperite de o supapă de protecție: AUX și USB Type-A. Utilizați resursa bateriei pentru a umple energia altor gadget-uri prin coloană - propriul potențial este suficient pentru aceste scopuri.

Fotografie 6 JBL Boombox 3