Sunet uimitor JBL Original Pro


Nimic nu se compară cu uimitorul sunet JBL Original Pro cu bas profund.

Un spectacol de lumini care se sincronizează cu ritmul


Spectacolul de lumini PartyBox de la JBL face ca petrecerea ta să strălucească cu lumini inelare și de club și cu efecte stroboscopice care se sincronizează cu ritmul muzicii tale pentru o experiență audiovizuală extraordinar de captivantă.

Până la 10 ore de autonomie


Porniți petrecerea toată ziua sau toată noaptea. Cu o durată de redare de până la 10 ore și o baterie reîncărcabilă încorporată, ritmul va continua (și va continua).

Caracteristici

IPX4 rezistent la stropire

De la dansul pe plajă la karaoke la piscină, JBL PartyBox Encore este rezistent la stropire IPX4, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că petrecerea va fi prea udă sau sălbatică.

Microfoane wireless digitale

Intrați în lumina reflectoarelor. JBL PartyBox Encore include două microfoane digitale wireless premium, din zinc turnat sub presiune, optimizate perfect pentru karaoke. Dispune de un design de canal cu latență redusă, împreună cu controale reglabile de bas, ecou și înalte pentru a îmbogăți performanțele vocale ale tuturor celor care doresc să cânte împreună. Microfoanele digitale fără fir vin chiar și cu baterii AA înlocuibile, astfel încât să puteți petrece toată ziua și să cântați rock toată noaptea.

Cuplați-vă difuzoarele pentru un sunet și mai puternic

Un JBL PartyBox nu este suficient? Asociați două difuzoare fără fir cu tehnologia True Wireless Stereo (TWS) pentru un sunet și mai mare și mai îndrăzneț.

PartyBox app

Aplicația JBL PartyBox facilitează mai mult ca oricând controlul muzicii, actualizarea setărilor și personalizarea culorilor spectacolului de lumini pentru o atmosferă de petrecere perfectă.

Multisource playback

Transmiteți melodiile fără fir prin Bluetooth, conectați un stick USB sau conectați-vă cu un cablu aux. JBL PartyBox Encore oferă adaptabilitate maximă pentru muzica ta.