Sunet obraznic

Acustica portabilă JBL FLIP 6 se adresează utilizatorilor tineri și activi care nu doresc să se despartă de muzică nici măcar pentru un minut. Vă puteți bucura întotdeauna de melodiile preferate datorită designului super-eliptic bidirecțional, care transmite unde sonore cu medii strălucitoare și bas bogat. Tweeterul este responsabil pentru sunetul clar al gamei superioare. Algoritmii lui Harman au optimizat sunetul pentru a satisface cerințele ridicate ale consumatorilor sofisticați.

Fotografie 1 JBL FLIP 6
Fotografie 2 JBL FLIP 6

Tehnologia PartyBoost

Această soluție face posibilă organizarea unui întreg sistem stereo de la dispozitive compatibile. 2 sau mai multe difuzoare compatibile PartyBoost pot fi combinate într-o singură rețea pentru o sursă de sunet puternică. Animați petrecerea adăugând accente strălucitoare și dinamică muzicală!

Ferit de umiditate

Modelul este protejat conform standardului IP67, ceea ce va face ușoară utilizarea JBL FLIP 6 în apropierea surselor de umiditate: o piscină, un rezervor artificial, mare - nici o picătură nu va deveni un obstacol pentru o distracție distractivă. În același timp, dispozitivul folosește tehnologia de protecție a conectorului USB-C. Este implementat sub forma unei monitorizări precise a prezenței umidității în port, după care va suna un semnal sonor, care anunță că trebuie curățat. Senzorii reacționează și la sare și la orice compuși chimici.

Fotografie 3 JBL FLIP 6
Fotografie 4 JBL FLIP 6

Aplicație pentru smartphone

Profitați de controlul de la distanță cu software-ul JBL Portable. Actualizări regulate, asistență tehnică de înaltă calitate, setări avansate de egalizare - fac sunetul difuzorului preferat și mai organic și mai impresionant.

12 ore de autonomie

La dispoziția dumneavoastră este o sursă sporită de energie, care este suficientă pentru o perioadă de până la 12 ore de funcționare activă a dispozitivului. O singură încărcare a bateriei asigură funcționare non-stop timp de o jumătate de zi! Impresionează-ți prietenii cu un dispozitiv cu adevărat productiv pentru a crea o stare de spirit rece.

Fotografie 5 JBL FLIP 6
Fotografie 6 JBL FLIP 6

Comunicații fără fir

Utilizarea tehnologiei wireless de transfer de date prin conexiune Bluetooth a făcut posibilă conectarea mai multor surse de muzică (2 smartphone-uri sau tablete) la difuzorul JBL FLIP 6. Aceasta înseamnă că poți împărtăși muzica ta preferată prietenilor tăi unul câte unul, ținând cont de interesele întregii companii.

Ambalaj ecologic

Grija pentru mediu este prerogativa primordială a oricărui utilizator și producător modern. Acest model folosește cutii cu suport din hârtie reciclabilă. Totodată, eticheta de plastic este reciclată cu peste 90%, iar inscripțiile sunt realizate cu cerneală de soia. Asumați-vă responsabilitatea - acordați preferință unui produs care va fi folosit din nou mai târziu.

Fotografie 7 JBL FLIP 6