Confort nelimitat

Căștile wireless JBL Tune 230 NC TWS sunt proiectate într-un factor de formă baghetă. Ele stau confortabil în ureche, fără a crea presiune neplăcută. Vidul format în timpul procesului servește ca o izolare fonică suplimentară. Fără greutate, perfect adaptate auriculare, fără fire deranjante - aceste căști sunt capabile să demonstreze pe deplin frumusețea dispozitivelor din clasa lor.

Fotografie 1 JBL Tune 230 NC TWS (JBLT230NCTWSBLK)
Fotografie 2 JBL Tune 230 NC TWS (JBLT230NCTWSBLK)

Rezistenta la umiditate

Faptul că carcasa exterioară este realizată într-un format rezistent la umiditate merită o atenție deosebită. Evaluarea IPX4 implică protecție de înaltă calitate împotriva picăturilor de apă și transpirație, datorită căreia puteți utiliza dispozitivul într-o varietate de activități, atât acasă, cât și pe stradă. O plimbare lângă mare, o alergare în ploaie, un antrenament în sală nu sunt capabile să strice structura.

Aplicație specializată

Pentru o interacțiune confortabilă cu JBL Tune 230 NC TWS, producătorul a dezvoltat aplicația JBL Headphones. Vă va ajuta să ajustați setările de redare în funcție de preferințele dvs., vă va permite să alegeți pernele potrivite pentru urechi și, de asemenea, vă va spune cum să reglați cel mai bine reducerea zgomotului. Funcționalitate maximă într-o formă ușor de utilizat.

Fotografie 3 JBL Tune 230 NC TWS (JBLT230NCTWSBLK)
Fotografie 4 JBL Tune 230 NC TWS (JBLT230NCTWSBLK)

Încărcați timp de peste 40 de ore

O calitate importantă a fost capacitatea tehnologiei de a reda conținut muzical mai mult de 40 de ore la rând. Dacă funcția de anulare a zgomotului este activată, timpul de funcționare este redus la 24 de ore. Când rezervele lor „native” se epuizează în căști, ei preiau restul energiei din carcasa de încărcare în care proprietarul transportă perechea. 10 minute de încărcare rapidă sunt suficiente pentru ca echipamentul să funcționeze încă 2 ore.

Tehnologia JBL Pure Bass

Cel mai pur sunet cu bas pronunțat este semnul distinctiv al sunetului JBL. În același timp, tehnologia Pure Bass realizează perfect frecvențele joase, astfel încât să le puteți simți așa cum au vrut inițial creatorii unei opere muzicale sau a unui film. Driverele de 6 mm și construcția baghetei izolate joacă, de asemenea, un rol important în procesul de livrare a sunetului.

Fotografie 5 JBL Tune 230 NC TWS (JBLT230NCTWSBLK)
Fotografie 6 JBL Tune 230 NC TWS (JBLT230NCTWSBLK)

Echipament de microfon

Căștile JBL Tune 230 NC TWS sunt folosite ca căști, deoarece sunt concepute nu doar pentru ascultare, ci și pentru comunicare. 4 microfoane încorporate transmit vocea interlocutorului astfel încât acesta să poată auzi clar fiecare cuvânt și să nu se concentreze asupra mașinilor care trec, mulțimi care vorbesc și câini care lătră. Semnal pur numai cu volum VoiceAware reglabil.