40 de ore de muzică

Căștile JBL Tune 130 NC TWS profită de formatul wireless al dispozitivelor, permițându-vă să experimentați un confort nelimitat. Unul dintre avantajele conceptului a fost o tehnologie care oferă până la 40 de ore de redare. Resursa proprie a căștilor este de 10 ore (8 cu reducerea zgomotului), iar echipamentul primește încă 30 de ore (24 cu reducerea zgomotului) din carcasa de încărcare. Husa are o dimensiune modestă, astfel încât să o poți purta mereu cu tine.

Fotografie 1 JBL Tune 130 NC TWS (JBLT130NCTWSBLK)
Fotografie 2 JBL Tune 130 NC TWS (JBLT130NCTWSBLK)

Carcasa rezistenta la apa

La fel de important pentru a asigura o funcționare confortabilă este designul carcasei pentru căști. În acest model, este impermeabil, ceea ce oferă o rezistență excelentă la umiditate. Evaluarea IPX4 indică faptul că carcasa exterioară poate rezista la picături, ceea ce înseamnă că transpirația și ploaia nu sunt groaznice pentru dispozitiv - utilizarea în aer liber sau în sala de sport nu va fi umbrită de probleme.

Potrivire impecabila

Este demn de remarcat faptul că designul JBL Tune 130 NC TWS se așează perfect în ureche. Datorită acestui fapt, se asigură o potrivire de înaltă calitate cu transmisia ulterioară a semnalului direct către canalul auditiv. Potrivirea strânsă garantează o izolare a zgomotului îmbunătățită și o reproducere perfectă a basului. În același timp, fiind cu căști toată ziua, nu te vei simți obosit.

Fotografie 3 JBL Tune 130 NC TWS (JBLT130NCTWSBLK)
Fotografie 4 JBL Tune 130 NC TWS (JBLT130NCTWSBLK)

Bas pur

O caracteristică distinctivă a modelului a fost o gamă de bas perfect curată. În căștile prezentate, fundul va suna ca niciodată - dens, bogat, strălucitor. În același timp, detaliul de ansamblu al sunetului și prezentarea exactă a vârfurilor sunt păstrate. Toate datorită driverelor de 10 mm cu tehnologie JBL Pure Bass. Fiecare bătaie va fi simțită de tine la 100%!

Tehnologia de anulare a zgomotului

Utilizarea funcționalității de anulare a zgomotului și a tehnologiei Smart Ambient a făcut posibilă izolarea sunetului de interferențele externe. Astfel, căștile JBL Tune 130 NC TWS, folosind 2 microfoane specializate, captează sunete nedorite, ștergând semnalul de la acestea. Funcția Ambient Aware este necesară pentru a comunica cu ceilalți și a controla situația (de exemplu, când traversezi drumul sau mergi pe stradă). Activarea modului TalkThru vă va permite să ascultați muzică și să vorbiți cu oamenii în același timp.

Fotografie 5 JBL Tune 130 NC TWS (JBLT130NCTWSBLK)
Fotografie 6 JBL Tune 130 NC TWS (JBLT130NCTWSBLK)

Comunicați fără probleme

Folosind căști, puteți efectua cu ușurință apeluri vocale cu o voce impecabilă. Pentru aceasta este adaptat un set de 4 microfoane - vorbirea ta va fi extrem de clară. Reglarea sunetului propriei voci VoiceAware vă permite să auziți volumul prin căști pentru a selecta nivelul optim pe care să îl audă adversarul.