Fotografie 1 JBL Tune 710BT

Bas de neegalat

Căștile wireless JBL Tune 710BT sunt capabile să ofere utilizatorului un maxim de impresii pozitive. Sunt create pe baza unor echipamente cool, care fac posibilă prezentarea sunetului într-un mod ideal. Tehnologia JBL Pure Bass oferă cel mai pur sunet de bas, rezultând sunet de cea mai înaltă calitate cu bas bogat. Datorită acestui fapt, compoziția în ansamblu capătă luminozitate și saturație.

Conexiune Bluetooth

Stabilitatea semnalului este asigurată prin protocolul de transfer de date wireless Bluetooth 5.0. Nu mai trebuie să fiți limitat de o conexiune prin cablu care creează unele interferențe - obțineți ocazia de a vă bucura de un sunet rece fără a fi legat fizic de un anumit loc. Iar suportul pentru conexiunea multipunct vă va permite să treceți rapid de la un dispozitiv la altul: de exemplu, atunci când vizionați un film de pe o tabletă sau laptop pe telefon pentru a prelua un apel.

Foto 2 JBL Tune 710BT
Foto 3 JBL Tune 710BT

50 de ore de autonomie

Uitați de necazul încărcării frecvente a căștilor fără fir - JBL Tune 710BT are o autonomie impresionantă a bateriei de până la 50 de ore. În același timp, atunci când trebuie să reumpleți resursele de energie, puteți utiliza funcționalitatea de încărcare rapidă, care vă permite să obțineți încă 3 ore de lucru fără întrerupere în 5 minute. Va dura doar 2 ore pentru a restabili complet alimentarea.

Design compact

Compactitatea este una dintre principalele caracteristici ale carcasei exterioare a modelului prezentat. Datorita faptului ca cantareste doar 220 g, castile nu vor interfera cu tine atunci cand le porti. Pernele moi pentru urechi oferă confort suplimentar. Totodata, atunci cand este necesara transportul echipamentelor, este suficient sa ii conferim un aspect de dimensiuni reduse datorita mecanismului bentita pliabila. Doar câteva mișcări - și ea este pregătită pentru cea mai lungă călătorie.

Foto 4 JBL Tune 710BT
Foto 5 JBL Tune 710BT

Apeluri fără mâini

Modul Mâini libere și asistenții vocali vă vor ajuta să vă asigurați libertatea completă și capacitatea de a gestiona apelurile vocale într-un mod convenabil pentru dvs. Este suficient doar să conectați JBL Tune 710BT la dispozitive care acceptă acest format pentru a comunica confortabil, fără a fi distras de la sarcinile principale.

Complet cu cablu

În ciuda utilizării unui concept wireless, tehnica vine cu un cablu de 1,2 m. Cablul audio vă va permite să continuați să utilizați dispozitivul chiar și atunci când acesta este descărcat. Tot ce trebuie să faceți este să conectați căștile la telefon pentru a accesa funcționalitatea. O opțiune excelentă atunci când nu există nicio modalitate de a utiliza Bluetooth (de exemplu, într-un avion).

Foto 6 JBL Tune 710BT