O bijuterie strălucitoare - iluminare delicată

Cu ajutorul benzii LED Xiaomi Smart Lightstrip Pro, puteți schimba cu ușurință atmosfera casei dvs. și puteți aduce accente strălucitoare în designul interior. Banda emite o lumină moale 3D, care se schimbă treptat în funcție de efectele selectate de dumneavoastră. Datorită microfonului încorporat, puteți sincroniza efectele cu muzica. Și suportul pentru efectele de iluminare pentru jocuri RGB vă va schimba complet ideea despre jocurile binecunoscute.

Iluminarea 3D a camerei tale

Banda Xiaomi Smart Lightstrip Pro are o construcție elastică și este fabricată din materiale care dispersează lumină în mod delicat. Fiecare metru de bandă conține 60 de LED-uri, care creează diferite efecte de iluminare. Fixați banda pe orice suprafață din cameră și dați viață spațiului personal cu ajutorul iluminării, care se potrivește întotdeauna stării dumneavoastră de spirit.

Фото 3 Xiaomi Smart Lightstrip Pro

"Aprindeți" muzica

Datorită microfonului încorporat în unitatea de control, vă va fi ușor să sincronizați efectele de iluminare cu acompaniamentul muzical și să creați o atmosferă unică pentru o petrecere mare chiar la dumneavoastră acasă.

Controlați starea de spirit

Utilizați aplicația Mi Home/Xiaomi Home pentru a seta iluminarea în cameră exact așa cum doriți în acel moment. Reglați luminozitatea și intensitatea luminii, alegeți efecte dinamice care se potrivesc stării dumneavoastră de spirit și creați o atmosferă de confort și romantism sau o petrecere în stil hip-hop.

Фото 4 Mi Xiaomi Smart Lightstrip Pro

Iluminarea RGB a jocurilor tale

Banda Xiaomi Smart Lightstrip Pro este special concepută pentru a fi sincronizată și utilizată cu software-ul Razer ChromaTM RGB și ASUS Aura Sync, astfel încât să poți da viață lumii tale de joc cu ajutorul efectelor speciale.

Schimbarea lină a culorii

Banda este formată din segmente de 10 cm, care pot schimba culoarea, creând tranziții ușoare între valurile de lumină. În setările avansate, vei găsi suport pentru 16 milioane de culori, 8 palete de culori și 10 efecte dinamice. Vei putea ajusta și salva până la 20 de combinații unice de iluminare pentru a le accesa ulterior printr-o simplă atingere.

Фото 6 Mi Xiaomi Smart Lightstrip Pro