Mi Motion-Activated Night Light 2

Iluminare eficientă și confortabilă

Aceasta este o lampă modernă, care se remarcă prin funcționalitatea sa extinsă și lumina plăcută. Are un corp semisferic din plastic ABS și o culoare albă imaculată, ceea ce o face să se potrivească perfect în orice interior de cameră. În același timp, lampa este echipată cu un senzor integrat de lumină și prezență, astfel încât chiar și în întunericul total va detecta automat o persoană și va porni iluminatul.

Фото 1 Mi Motion-Activated Night Light 2
Фото 2 Yeelight Lightstrip Plus Extension

Montare modernă

Dezvoltatorii au dotat lampa cu un design inovator, cu o fixare magnetică fiabilă, datorită căreia aceasta se menține ferm pe baza sa în orice poziție. În același timp, Mi Motion-Activated Night Light 2 poate fi ușor de îndepărtat și reinstalat la locul său. În timpul nopții, o puteți lua cu voi și merge în întâmpinarea întunericului.

Autonomie absolută

Datorită bazei bine gândite, lampa poate fi amplasată practic oriunde: în dormitor, în hol, pe scară, în baie și chiar lângă patul copilului. Nu necesită o priză electrică sau chiar un cablu de încărcare, deoarece funcționează pe baterie integrată cu o durată de viață mare. În plus, dispozitivul se poate roti și mișca liber, permițând iluminarea în orice colț al camerei.

Фото 4 Mi Motion-Activated Night Light 2 Фото 5 Mi Motion-Activated Night Light 2 Фото 6 Mi Motion-Activated Night Light 2 Фото 7 Mi Motion-Activated Night Light 2
Фото 8 Mi Motion-Activated Night Light 2

Moduri de funcționare

Mi Motion-Activated Night Light 2 se remarcă prin lumina sa caldă de culoare galbenă, care nu cauzează disconfort și este absolut sigură pentru ochi. În același timp, utilizatorul are posibilitatea de a regla lumina, alegând una dintre cele două moduri. În cazul unei iluminări slabe, lampa va funcționa perfect ca o lumină de veghe, iar lumina puternică va avea un efect pozitiv în timpul lucrului sau studiului.