Cameră cu AI

Realizați fotografii grozave cu camera de 13 MP alimentată de AI. Parametrii optimi ai diafragmei și unghiurilor de vizualizare vă vor permite să realizați orice format: portrete, retușuri de frumusețe, panoramă. Salvați momentul!

Foto 1 TECNO Spark 8C

Ecran HD+ elegant

Imaginea cinematografică de pe ecranul TECNO Spark 8C atrage privirea. Ecranul mare de 6,6 inchi are un decupaj original în formă de V pentru camera frontală. Rezoluția HD+ vă permite să prezentați în atenție imaginea la o calitate excelentă, cu detalii uimitoare.

Foto 2 TECNO Spark 8C

Fuziunea memoriei

Abordarea inovatoare Memory Fusion va ajuta la evitarea erorilor și înghețurilor - un algoritm în care resursele de stocare sunt folosite pentru nevoile RAM. Formatul ideal atunci când fiecare megaoctet este la lucru.

Foto 3 TECNO Spark 8C

Sa fie acuzat; sa fie incasat!

Cu ajutorul unei baterii de 5000 mAh, utilizatorul primește o resursă suficientă pentru o perioadă prelungită de lucru. Optimizarea consumului de energie face posibilă economisirea semnificativă a energiei și obținerea la maximum de pe telefonul mobil TECNO Spark 8C.

Foto 4 TECNO Spark 8C
Foto 5 TECNO Spark 8C

Format cult

Aspectul combină caracteristicile clasice și inovatoare, datorită cărora capătă un aspect incredibil de elegant. Simboluri mari gravate marchează produsul astfel încât toată lumea să înțeleagă că este o tehnică de cult.

Libertate totală cu NFC

Datorită modulului de comunicare fără contact NFC încorporat, plățile prin telefon sunt mult simplificate. Pentru a efectua o tranzacție, este suficient să aduceți dispozitivul la terminal și în câteva secunde totul este gata. O modalitate sigură și convenabilă de a efectua o tranzacție monetară.

Foto 6 TECNO Spark 8C

Bokeh realist

Efectul bokeh pompat al camerei merită o atenție deosebită. Estompează frumos fundalul, permițând privitorului să se concentreze asupra principalului lucru. Concentrarea asupra punctelor de lumină individuale face ca estomparea să fie texturată și interesantă.

Foto 7 TECNO Spark 8C

Mișcare lentă

Opriți-vă puțin și simțiți momentul - acest lucru este posibil cu funcționalitatea 1080P cu încetinitorul. Îngheață și lasă lumea din jurul tău să se schimbe încet: arată frumusețea soarelui dimineții, valurile furtunoase, zăpada care căde.

Foto 8 TECNO Spark 8C

Fără a sparge granițele

Opțiuni unice pentru a vă proteja spațiul personal. Smartphone-ul TECNO Spark 8C nu va lăsa curiozitatea banală sau încălcarea gravă a regulilor de etichetă să vă facă rău: toți cei care vor să privească peste umărul vostru vor vedea doar un ecran întunecat.

Foto 9 TECNO Spark 8C