Asistent puternic și de încredere

Aspiratorul Rowenta COMPACT POWER XXL RO4886EA vă va mulțumi cu calitatea curățeniei. Lucrarea se bazează pe un colector de praf cu sistem de ciclon avansat și un volum convenabil de 2,5 litri, și un motor EffiTech modern de înaltă performanță, care asigură o mai mare autonomie și un proces ușor de curățare în încăperi de orice dimensiune. Ergonomia si confortul maxim de operare sunt principalele avantaje ale modelului, pentru care utilizatorii apreciaza aspiratorul stilat si functional.

Foto 1 Rowenta COMPACT POWER XXL RO4886EA
Foto 2 Rowenta COMPACT POWER XXL RO4886EA

Design modern

Dimensiunile compacte și designul ergonomic fac posibil ca orice membru al familiei să lucreze cu ușurință cu Rowenta COMPACT POWER XXL RO4886EA și chiar și cel mai mic dulap poate fi alocat pentru a depozita un muncitor modest. Forma raționalizată a corpului și absența elementelor ascuțite, proeminente garantează siguranța utilizării și facilitează întreținerea produsului în ansamblu. Procesul de curățare este ușor și rapid, ceea ce este important pentru utilizatorii care prețuiesc timpul personal.

Design atent

Designul atent vă permite să obțineți și să puneți recipientul de praf la loc în câteva secunde. Tehnologia unică de separare a prafului Cyclonic implementată în colectorul de praf este responsabilă pentru colectarea de înaltă calitate a gunoiului uscat și compactarea completă a acestuia în container, ceea ce facilitează curățarea acestuia și elimină complet contactul uman cu poluarea. Puterea de aspirare este practic independentă de gradul de umplere al recipientului, ceea ce vă permite să lucrați cu aceeași eficiență pe tot parcursul procesului.

Foto 3 Rowenta COMPACT POWER XXL RO4886EA
Foto 4 Rowenta COMPACT POWER XXL RO4886EA

Soluție inovatoare

Datorită furtunului flexibil rezistent la șocuri, este ușor de pătruns chiar și sub canapea sau în spatele peretelui mobilierului. Designul telescopic al țevii vă permite să o prelungiți sau să o scurtați la înălțimea dorită pentru a extinde raza de curățare sau, dimpotrivă, curățați o zonă mică. Motorul emblematic Effitech cu turbină îmbunătățită și perii de cărbune optimizate oferă o putere comparabilă cu modelele premium de 2,1 kW, cu un consum minim de energie de 550 W.

Abordare universală

Există: o perie combinată pentru pardoseli netede și cu smocuri, o perie turbo pentru colectarea părului și lânii, o duză largă pentru mobilă pentru curățarea tapițeriei, o duză pentru crăpături înguste și o duză specială și delicată pentru parchet. Un sistem de filtrare pe mai multe niveluri este responsabil pentru o puritate impecabilă a aerului chiar și la nivel micro. Datorită filtrului profund HEPA modern, cele mai mici particule de murdărie și praf, precum și microorganismele periculoase, sunt complet eliminate.

Foto 5 Rowenta COMPACT POWER XXL RO4886EA
Foto 6 Rowenta COMPACT POWER XXL RO4886EA

Confort de operare

Modelul cu maner special pentru comoditatea mutarii aspiratorului la locul potrivit iti permite sa te deplasezi cu usurinta prin casa, curatand sistematic in fiecare camera. O pereche de roți largi și masive facilitează deplasarea Rowenta COMPACT POWER XXL RO4886EA prin cameră pentru a ajunge în cele mai îndepărtate colțuri și locuri greu accesibile.