AirFry

Acum vă puteți bucura de gustul delicios al cartofilor prăjiți și a crustei lor crocante, fără a adăuga calorii suplimentare. Această metodă intensivă de prăjire cu aer cald nu necesită utilizarea de ulei pentru a obține o crustă aurie perfect crocantă. Împreună cu tava perforată specială (în funcție de modelul cuptorului), veți obține cele mai bune rezultate la coacere. Metoda AirFry este potrivită pentru bucăți mici de carne, pește, legume sau produse semi-preparate congelate, cum ar fi cartofi prăjiți sau "nuggets" de pui.

Încălzire rapidă

Cuptoarele OptiBake ating o temperatură de până la 200°C în doar 5 minute, economisind 30% din timpul necesar pentru încălzirea cuptoarelor obișnuite, făcându-le unele dintre cele mai rapide de pe piață. Această funcție este ideală pentru rețetele care necesită preîncălzirea cuptorului. Un semnal sonor și luminos vă va anunța când cuptorul a atins temperatura dorită.

ExtraSteam

Această funcție creează un mediu perfect cu abur, datorită căruia pâinea dvs. Va crește bine în timpul coacerii și va obține o crustă crocantă. Tot ce trebuie să faceți este să turnați puțină apă într-o tavă, să selectați programul ExtraSteam și să permiteți cuptorului să își facă treaba.

Cea mai gustoasă pizza

Această programă cu temperatură de coacere reglabilă de până la 300°C este special concepută pentru a vă ajuta să coaceți cea mai bună pizza, focaccia și alte delicatese de patiserie.

Cel mai rapid mod de a găti produsele congelate

Acest regim de gătit este perfect pentru toate produsele congelate și felurile de mâncare gata pregătite.

Pentru o crustă rumenă și gustoasă

Opțiunea "Gratin" vă permite să creați o crustă rumenă perfectă pe lasagna, mâncăruri cu carne, cartofi și alte feluri de mâncare gratinate.

Volumul de 77 de litri

Acum puteți găti rețete XXL! Soluția inovatoare de design permite mărirea spațiului interior al cuptorului și utilizarea completă a lățimii acestuia. Fiecare tavă are mai mult spațiu, iar tehnologiile de ultimă generație asigură gătirea uniformă a alimentelor pe toate nivelele.

Funcția premium de autocurățare

Curățarea pirolitică este cel mai eficient mod de curățare a cuptorului la temperaturi extreme, în care cuptorul se va curăța complet. Pentru a asigura siguranță, cuptorul se blochează în timpul și imediat după procesul de curățare pirolitică. Când cuptorul se răcește, tot ce trebuie să faceți este să ștergeți cenușa rămasă cu o cârpă umedă.

Dublă încălzitor pentru o crustă crocantă uniformă

Această tehnologie inovatoare de combinare a temperaturii, asigură o circulație optimă a aerului cald în interiorul cuptorului și, implicit, o coacere uniformă și delicioasă pentru fiecare fel de mâncare. Indiferent ce pregătești , tehnologia de încălzitor dublu va garanta o crustă crocantă la exterior și o textură moale la interior.

Pentru feluri de mâncare suculente și moi

Această funcție se referă la coacerea delicată, lentă și uniformă. Astfel, umiditatea este reținută în alimente și acestea rămân foarte suculente și moi. Este potrivită pentru gătit carne, pește sau prăjituri la un singur nivel.

BakeSensor

Prin controlul temperaturii interioare a produsului, BakeSensor va gestiona întregul proces de coacere și va emite un semnal sonor atunci când mâncarea este gata.

Gestionarea eficientă a căldurii

Sistemul DynamiCooling răcește eficient partea exterioară a cuptorului (sau carcasei), pentru a preveni orice situații neplăcute. În cuptoarele cu sistemul DynamiCooling+, senzorii de temperatură reglează răcirea pereților exteriori ai cuptorului până când aceștia ating temperatura de 60°C. Această caracteristică este deosebit de utilă pentru cuptoarele cu funcția de curățare pirolitică, care funcționează la temperaturi foarte ridicate.

Ușa cu deschidere lină

Pentru a deschide sau închide ușa cuptorului fără zgomot, este suficient o simplă atingere ușoară.

Acces ușor, curățare ușoară

Sticla ușii cuptorului poate fi ușor demontată pentru curățare, oferind un acces liber la interiorul cuptorului.

Ușa sigură a cuptorului și eficientă din punct de vedere energetic

Sticla specială cu patru straturi izolează cuptoarele pirolitice, făcându-le și mai sigure pentru utilizatori, în special pentru familiile cu copii sau animale de companie. În plus, deoarece căldura este captată în interiorul cuptorului, consumul de energie este optimizat, ceea ce face aceste cuptoare sigure din punct de vedere energetic.