Internet fără frontiere

Routerul Wi-Fi dual-band Archer AX55 funcționează la viteză mare, distribuind rețeaua către mai multe dispozitive simultan în toată casa. Configurare rapidă a sistemului în doar câteva minute cu aplicația convenabilă Tether, răspuns mai rapid în timpul bătăliilor online și comunicațiilor video, protecție fiabilă împotriva atacurilor cibernetice și capacitatea de a economisi resurse de energie, un set de opțiuni confortabile și servicii suplimentare, precum și capacitatea pentru a controla fiecare utilizator - aceasta este departe de a fi lista completă a avantajelor modelului.

Viteza spatiala

Dispozitivul de generație următoare cu viteze de 2402 Mbps la 5 GHz și până la 574 Mbps la 2,4 GHz garantează un streaming mai fluid, fără întârzieri, întârzieri sau întârzieri. Archer AX55 este o necesitate pentru oricine se așteaptă ca un router Wi-Fi să funcționeze mai eficient pe dispozitive cu mai mulți utilizatori. Viteza este suficientă pentru a viziona videoclipuri, a descărca fișiere și a juca online în același timp. În același timp, videoclipurile 8K fără întârziere pot fi vizionate în siguranță și fără reluare.

Foto 3 Archer AX55

Răspuns instantaneu

Tehnologia proprie OFDMA asociată cu sistemul MU-MIMO garantează o productivitate crescută a modelului și capacitatea de a conecta simultan mai multe dispozitive externe simultan. Multitasking, eficiență și calitate înaltă a semnalului sunt ofertele Archer AX55 care sunt greu de ignorat. Mai mulți utilizatori pot lucra cu ușurință în același interval simultan. În același timp, numărul de întârzieri este minim, iar calitatea fluxului este la cel mai înalt nivel. Actualizările sistemului sunt programate automat.

Flow puternic

Chipsetul original Qualcomm cu 512 MB de RAM garantează un control complet fără pierderi a vitezei de conectare chiar și la sarcini maxime. Confidențialitate completă și protecție a datelor în orice stadiu al muncii. Căutarea unei potențiale amenințări este în desfășurare în timp real. Funcția „control parental” cu blocarea conținutului nedorit și limitarea timpului de vizionare. Abilitatea de a seta prioritate QoS și multe servicii suplimentare vor face viața cât mai confortabilă posibil, activitățile de agrement interesante și munca productivă.

Foto 4 Archer AX55
Foto 5 Archer AX55

Viteză fără supraîncălzire

Designul atent vizează siguranța și confortul în operare. Panoul perforat este responsabil pentru racirea sistemului chiar si atunci cand functioneaza la putere maxima. Căldura este distribuită mai uniform, fără supraîncălzirea critică a procesorului. Două perechi de antene puternice sunt responsabile pentru acoperirea rețelei în toată casa, iar tehnologia unică Beamforming va detecta întotdeauna un dispozitiv activ și va concentra fluxul în direcția acestuia.

Acoperire maximă

Schimbul gratuit de fișiere cu orice dispozitiv extern, precum și utilizarea dispozitivului în sine ca stocare în cloud, este posibil datorită portului universal USB 3.0. Accesul la orice periferice din rețeaua de acasă sau de la birou: imprimantă, scaner, server media și acces la distanță prin server FTP, conectivitate 3G și 4G și multe altele oferă modelul actualizat Archer AX55. Suportul pentru sistemul de ultimă generație OneMesh asigură o acoperire fără întreruperi fără pierderi de semnal.

Foto 6 Archer AX55