Foto 1 Siemens TE653M11RW

Siemens TE653M11RW

Aparat de cafea inteligent

Cu o singura atingere a tastei Function oneTouch, puteti alege orice bautura dorita de pe ecranul luminos al aparatului de cafea Siemens TE653311RW avansat din punct de vedere tehnologic! Pe langa faptul ca acest model iti permite sa pregatesti doua bauturi in acelasi timp, cu functia AromaDouble Shot vei avea ocazia sa bei o cana de cafea cu dublu tarie. De asemenea, vă puteți răsfăța cu o porție de lapte fierbinte, spumă de lapte, ristretto, espresso macchiato, cafenea cu cremă și altele. Cu tehnologia OneTouch, preparați un cappuccino incredibil cu o spumă de lapte cu pori largi.

Funcționalitatea dispozitivului

Aparatul de cafea Siemens are un încălzitor inteligent cu senzori sensibili de temperatură, astfel încât va fi întotdeauna reglat optim pentru a prepara orice băutură. În total, vi se vor oferi 3 moduri de personalizare individuală. De asemenea, în dispozitiv există o opțiune de control al cantității de cafea pentru dimensiunea de ceașcă necesară - 5 opțiuni din care să alegeți. Dacă te hotărăști să faci un latte macchiato, nicio problemă! Înălțimea cappuccinatore-ului este ușor de reglat pentru pahare înalte - până la 15 cm. Datorită puterii mari - 1500 W, dispozitivul se încălzește rapid, iar prima ceașcă de cafea va fi gata în câteva secunde.

Foto 2 Siemens TE653M11RW
Foto 3 Siemens TE653M11RW

Componente importante ale dispozitivului

Aparatul de cafea vine cu un recipient de apă de 1,7 l, o râșniță de cafea din ceramică durabilă de înaltă calitate, o lingură de măsurare pentru dozare precisă și o bandă de testare pentru a putea determina duritatea apei. Longevitatea TE653311RW este extinsă mult de un filtru eficient de apă.

Confort maxim

Aparatul de cafea Siemens TE653311RW se va adapta perfect nevoilor dumneavoastra si va facilita foarte mult procesul de preparare a cafelei. Trebuie doar să setați preferințele pentru băuturile preferate și să le salvați în profilul dvs. o dată. În continuare, vei pregăti băuturi cu o singură atingere.

Foto 4 Siemens TE653M11RW
Foto 5 Siemens TE653M11RW

Îngrijirea aparatului de cafea

Majoritatea detaliilor modelului prezentat al mărcii Siemens sunt detașabile, ceea ce simplifică foarte mult întreținerea acestuia. Cappuccinatore este dezasamblat în componente mici și poate fi curățat manual sau îl puteți încărca în mașina de spălat vase. Tehnologia AutoMilk Clean curăță automat sistemul de lapte cu abur. Cu programele de clătire la pornirea și oprirea mașinii de cafea, precum și eliminarea depunerilor acumulate, veți uita de dificultățile în îngrijirea aparatelor electrocasnice. Tava de scurgere colectează eficient toate picăturile eliberate în timpul preparării băuturilor.