Seria ViewBoard® 52-1BH

Audio Hi-Fi pentru
întâlniri HD


Hardware construit pentru performanță


Construit pentru locuri de muncă moderne


Management centralizat pentru managerii IT

Hardware construit pentru performanță

Seria ViewBoard 52-1BH a fost proiectată special pentru compatibilitate maximă cu dispozitivele externe, împreună cu un procesor quad-core, 8 GB RAM și 64 GB ROM pentru a vă îmbunătăți fluxul de lucru.

Design centrat pe utilizator

Cu un design unghiular unic, butoanele de control și porturile I/O sunt în raza vizuală, facilitând accesul utilizatorilor decât produsele concurente și permițând utilizarea ușoară și creativă a afișajului în timpul întâlnirilor.

Cel mai bun sunet

Conceput pentru a umple spațiul cu un sunet puternic, care atrage atenția, seria ViewBoard 52-1BH dispune de 2 difuzoare Harman Kardon de 20 W și un subwoofer de 40 W încorporat în bara de sunet frontală. Audio de înaltă calitate va spori și mai mult impactul muzicii și al videoclipului și va face prezentările și mai captivante. Pe de altă parte, matricea încorporată de 8 microfoane cu detectare și suprimare a zgomotului vă asigură că puteți auzi și fi auzit clar.

Conexiune instantanee prin USB-C

O singură soluție de cablu pentru date, video și alimentare, doar conectați și redați pentru prezentare imediată, tablă și colaborare folosind software-ul familiar al propriului dispozitiv.

Construit pentru locuri de muncă moderne

Colaborare digitală intuitivă cu tehnologia de protecție a vederii.

Colaborați din mers cu aplicația myViewBoard Whiteboard

Software-ul pentru tablă digitală myViewBoard combină securitatea la nivel de întreprindere cu portabilitatea în cloud și instrumentele de adnotare pentru a îmbunătăți comunicarea și colaborarea echipei dvs. Caracteristicile convenabile includ conectarea unică securizată la unitățile cloud preferate, conversia ușoară a fișierelor de birou obișnuite, partajarea codului QR și multe altele.

Conexiune wireless prin vCastSender - nu este nevoie de cablu

Aplicația ViewSonic vCastSender permite utilizatorilor să se conecteze fără fir cu o parolă unică pentru întâlniri fără fir, cu funcționalitatea completă a instrumentelor de prezentare și colaborare pe ecran.

Difuzare ușoară prin afișajul myViewBoard

Ecranul myViewBoard este ideal pentru prezentări rapide și utilizatori invitați. Permite utilizatorilor să transmită în flux direct către ViewBoard 52-1BH printr-un browser de internet pentru oglindirea instantanee a ecranului, fără a fi nevoie de un cablu sau de descărcare.

Independent de dispozitiv și compatibil cu sistemul de operare 

Conceput pentru a fi utilizat cu sistemul de operare pe care îl cunoașteți deja, seria ViewBoard 52-1BH rulează pe Android și este compatibilă cu Windows, Mac, Chrome și Linux, cu funcționalitate tactilă completă pentru toate dispozitivele conectate.

Management centralizat pentru managerii IT

Gestionați cu ușurință dispozitivele de oriunde.

Sistem de control de la distanță

Aplicația de browser myViewBoard Manager permite managerilor IT și administratorilor de încredere să actualizeze, să programeze, să transmită și să gestioneze mai multe afișaje simultan, de oriunde, printr-un sistem de management de la distanță sigur și convenabil.

Securitate Protecție la nivel de întreprindere

Seria ViewBoard 52-1BH vine cu software-ul de tablă albă alimentat de AWS care oferă protecție completă, de clasă mondială a datelor, cu soluții cloud și criptare pentru a păstra toate fișierele și informațiile personale în siguranță și în siguranță.