Seria ViewBoard® 52

Lecțiile de astăzi sunt ușoare

Pentru profesori

Conexiune instantanee
Ușor de utilizat
Software ușor de utilizat

Pentru studenti

Colaborare inclusivă
Tehnologie avansată de îngrijire
a ochilor
Sunet integrat

Pentru scoli

Management simplificat
Compatibilitate software
Siguranță și securitate

Conceput pentru profesori

Axat pe utilizator și conceput digital pentru a sprijini
lecțiile de stil improvizate.

Conexiune instantanee prin USB-C

O soluție cu un singur cablu pentru date, video și alimentare care nu necesită pregătire sau cunoștințe tehnice. Profesorii se conectează pur și simplu pentru prezentare imediată, tablă interactivă și funcții de colaborare folosind software-ul familiar al dispozitivului lor.


Conexiune wireless prin vCastSender

Nu este nevoie de cablu. Aplicația vCastSender de la ViewSonic le permite profesorilor să se conecteze fără fir cu o parolă unică pentru cursurile fără fir, folosind toate caracteristicile afișajului prezentării și instrumentele de colaborare.



Difuzare ușoară prin afișajul myViewBoard

Ecranul myViewBoard este ideal pentru prezentări rapide și utilizatori invitați. Permite utilizatorilor să transmită direct către ViewBoard 52 printr-un browser de internet pentru oglindirea instantanee a ecranului, fără a fi nevoie de un cablu sau de descărcare.

Design centrat pe utilizator

Cu un design unghiular unic, butoanele de control și porturile I/O se află în raza vizuală, oferind profesorilor un acces mai ușor decât produsele concurente și permițându-le să utilizeze cu ușurință și creativ ecranul în sala de clasă, fără a perturba sala de clasă.

Comenzi rapide de la taste

Conceput pentru ușurință de utilizare, comenzile rapide de la tastatură ușor de accesat permit profesorilor să dezactiveze instantaneu atingerea atunci când nu este nevoie și să înghețe ecranul de afișare pentru a-și folosi dispozitivul personal în mod independent în timpul prezentărilor.

Conceput pentru studenți

Colaborare digitală intuitivă cu tehnologia de protecție a vederii.

Cele mai bune instrumente de colaborare din clasă

Ecranul 4K Ultra HD dispune de tehnologie Ultra Fine Touch și recunoaștere a palmei pentru o experiență de scriere complet naturală, cu un stilou dublu și o capacitate de atingere în 33 de puncte pentru a sprijini colaborarea studenților în clasă sau online.

Cel mai bun sunet din clasă

Conceput pentru a umple sala de clasă cu un sunet puternic, care atrage atenția, seria ViewBoard 52 dispune de 2 difuzoare de 18 W (Max) și un subwoofer de 18 W (Max) încorporat în bara de sunet frontală pentru a spori și mai mult impactul muzicii în clasă și al videoclipurilor pentru crește implicarea generală.

Tehnologie avansată de protecție a ochilor

Cu tehnologia True Flicker-Free, un filtru de lumină albastră și un strat anti-orbire integrat chiar în hardware-ul afișajului, seria ViewBoard 52 oferă o experiență de vizionare superioară, automată, care este atât ușoară pentru ochi, cât și eficientă din punct de vedere energetic.

Managementul centralizator al școlii

Control de la distanță convenabil prin computer desktop sau telefon mobil.

Sistem de control de la distanță

Aplicația de browser myViewBoard® Manager permite managerilor IT și administratorilor de încredere să actualizeze, să programeze, să transmită și să gestioneze mai multe afișaje simultan de oriunde, printr-un sistem de management de la distanță sigur și convenabil.

Independent de dispozitiv și compatibil cu software

Conceput pentru a rula software-ul pe care îl cunoașteți, seria ViewBoard 52 rulează pe Android 9.0 și este compatibil cu Windows, Mac, Chrome și Linux, cu funcționalitate tactilă completă pentru toate dispozitivele conectate.

Securitate și protecție la nivel de întreprindere

Produs de AWS, software-ul pentru tablă albă încorporată myViewBoard® oferă o protecție completă și robustă a datelor cu securitate și criptare bazate pe cloud pentru a păstra fișierele și informațiile personale în siguranță și în siguranță.

Caracteristici suplimentare

Actualizat pentru o mai bună predare și învățare.

Tehnologie avansată de lipire a ecranului

Prin reducerea distanței dintre sticlă și panouri la doar un milimetru, tehnologia avansată de lipire oferă imagini și mai luminoase, mai clare și de calitate superioară pe un afișaj deja impresionant.

Difuzoare frontale imersive

Recunoscând puterea sunetului în implicarea studenților, difuzoarele încorporate sunt plasate în față și în centru pentru a umple camera cu un sunet bogat care asigură că fiecare detaliu poate fi auzit.

Matrice receptivă cu 8 microfoane

Matrice de 8 microfoane încorporată cu detectare și suprimare a zgomotului ascuțit. În combinație cu o altă caracteristică avansată din seria ViewBoard 52, educatorii care efectuează predare la distanță sau hibridă de pe dispozitivul lor personal pot accesa cu ușurință matricea de 8 microfoane și orice vizualizator conectat pentru a selecta cea mai potrivită sursă de cameră și microfon.