Station wagon la încheietura mâinii

Ceasul inteligent Huawei Watch Fit 2 este cea mai bună soluție pentru cei care apreciază inovația în viața de zi cu zi. Tehnica combină 6 avantaje cheie pe care cu siguranță le veți îndrăgi: un ecran luminos de 1,74”, conexiune Bluetooth pentru interacțiunea cu alte dispozitive, o baterie super-eficientă, programe de antrenament eficiente, funcții de control al regimului adepților unui stil de viață sănătos, monitorizarea oxigenului din sânge. Și acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile interesante pe care le obțineți cu ceasurile inteligente!

Fotografie 1 Huawei Watch Fit 2
Fotografie 1-1 Huawei Watch Fit 2

6 motive pentru a te îndrăgosti

Fotografie 1-2 Huawei Watch Fit 2 Fotografie 1-2m Huawei Watch Fit 2

Vizual pe marele ecran

Suprafața de afișare mărită a făcut posibilă crearea pe suprafața sa a unei imagini demne de cele mai mari laudă. Raportul corp la ecran este de 72,2%, iar aria de afișare a crescut cu 18,6%. Ecranul răspunde la atingere cu o viteză fulgerătoare, datorită căreia aveți acces la orice funcții, indiferent ce faceți. Interfața este de înțeles la un nivel de bază, iar operațiunile sunt extrem de rapid puse în acțiune.

Fotografie 2 Huawei Watch Fit 2

Design unic

O atenție deosebită trebuie acordată esteticii Huawei Watch Fit 2. Prezența cadrelor ultra-subțiri face afișajul și mai elegant decât modelele din seria precedentă. Opțiunile personalizate de design AOD deschid noi posibilități pentru utilizator. Alegeți un cadran de ceas care se potrivește nu numai cu aspectul dvs. actual, ci și cu funcțiile la cerere. Confortul individual este primordial.

Fotografia 3 Huawei Watch Fit 2
Fotografie 4 Huawei Watch Fit 2

Curea de legătură

Pe lângă clasicele curele din silicon care sunt atât de populare în rândul utilizatorilor activi, curelele din piele și brățările metalice sunt disponibile ca alternative. Astfel, puteți da tehnicii un aspect mai rafinat și mai sofisticat. Actualizați accesoriul la nevoile dvs. actuale de garderobă. Închiderea Link face schimbarea curelei și mai ușoară și mai rapidă.

In acelasi stil cu telefonul

Ecranul dreptunghiular al ceasului inteligent va deveni parte a imaginii tale. Transferați imaginea folosită ca fundal principal pe smartphone, astfel încât stilul dvs. să difere de alții prin unitate și concizie. Folosește-ți propriile fotografii, personalizând astfel tehnica pentru tine. Este ca o fotografie a celor dragi într-un portofel, doar în spiritul prezentului.

Fotografie 5 Huawei Watch Fit 2
Fotografie 6 Huawei Watch Fit 2

Baterie eficientă energetic

Autonomia este una dintre cele mai importante caracteristici ale smartwatch-ului Huawei Watch Fit 2. Bateria este capabilă să susțină sistemul timp de 10 zile cu un ritm moderat de utilizare. Termenul de utilizare activă cu utilizarea completă a tuturor funcțiilor este de 7 zile. Când încărcarea trebuie reîncărcată, o sesiune de avans rapid de 5 minute va oferi o resursă suficientă pentru încă o zi de utilizare.

O mulțime de funcționalități utile

Gadgetul a depășit de mult un ceas sau un tracker de fitness: modelul folosește o conexiune Bluetooth, ceea ce îl face, de fapt, un nod de comunicare cu drepturi depline. Monitorizarea apelurilor și notificări, player muzical, planificator de zi, sursă meteorologică, centru de control vocal - dispozitivul prezentat este capabil să înlocuiască multe altele, oferindu-vă funcționalitate avansată într-o carcasă compactă care se potrivește la încheietura mâinii.

Fotografie 7 Huawei Watch Fit 2
Foto 8 Huawei Watch Fit 2

Cel mai bun partener de antrenament

Pasionații unui stil de viață sănătos cu siguranță nu vor rămâne în urmă: pentru ei au fost dezvoltate caracteristici care vor ajuta la menținerea corpului în formă și la antrenament în funcție de preferințele personale. Animațiile de fitness și indicațiile vocale fac antrenamentul și mai eficient și mai interesant. Indiferent de sport îți place, din 97 de antrenamente de bază în 7 direcții, cu siguranță va fi ceva interesant. Huawei Watch Fit 2 știe de ce aveți nevoie.

Monitorizarea indicatorilor de sănătate

Cele mai solicitate funcții legate de sănătate sunt monitorizarea SpO2 (saturație), monitorizarea ritmului cardiac, gestionarea stresului și monitorizarea somnului. Toate acestea utilizatorul le primește într-o interfață clară cu acces rapid. În plus, poți crea o listă de sarcini zilnice, în care poți pune nu doar activități fizice, ci și cele care te vor ajuta psihic, psihologic. Chiar și un zâmbet și un pahar cu apă pot schimba ziua!

Fotografie 9 Huawei Watch Fit 2