Mașină de spălat rufe Samsung WW60A3100BE/UA SLIM

Economisiți timp și efort, încredințând îngrijirea lucrurilor pentru întreaga familie unei mașini de spălat rufe Samsung WW60A3100BE/UA funcționale și de încredere. Este echipat cu un motor invertor eficient controlat digital și are o gamă largă de programe pentru îngrijirea optimă a unei game largi de lucruri. Precum și programe speciale de curățare cu abur, care vor ajuta nu numai la dezinfectarea hainelor sau a lenjeriei, ci și la menținerea mașinii în sine curată, fără niciun efort suplimentar sau unelte speciale scumpe. Pur și simplu încărcați articolele în aparat, selectați setările dorite cu butonul și afișajul digital și continuați-vă ziua. Pentru că curățenia este o chestiune de tehnologie.




Invertor digital economic și durabil

Bucurați-vă de funcționarea silențioasă, eficientă și economică a mașinii dvs. an de an. Totul datorită utilizării unui motor invertor în el, care folosește magneți puternici pentru a-și crește puterea. În același timp, un astfel de motor este mai silentios și consumă mai puțină energie decât un motor electric universal convențional. Astfel, acest lucru contribuie nu numai la economii, ci și la o mai mare durabilitate a echipamentului.





Curățare temeinică cu abur

Această mașină are, de asemenea, o spălare specială cu abur, care este potrivită pentru hainele pentru copii și nu numai. Datorită temperaturii ridicate a aburului, ucide microorganismele și bacteriile, făcând lucrurile absolut sigure. Acest lucru va fi deosebit de important pentru persoanele care suferă de diferite tipuri de reacții alergice .




12 moduri de spălare din care să alegeți

Mașina de spălat rufe Samsung WW60A3100BE/UA vă va ajuta să păstrați totul curat - de la tricouri și lenjerie până la îmbrăcăminte exterioară. Pentru a face acest lucru, ea are 12 moduri diferite care sunt optimizate pentru diferite tipuri de țesături. Și programe precum „Quick Wash 15” sau „Cotton Eco” vă vor ajuta să economisiți timp și resurse.






Curățarea tamburului fără a utiliza substanțe chimice

Pentru ca spălarea să aducă întotdeauna rezultatul dorit, nu trebuie să uitați de curățarea regulată a mașinii de spălat în sine. De aceea, Samsung a oferit acestui model o caracteristică utilă de auto-curățare care menține tamburul și interiorul aparatului curate, fără a utiliza substanțe chimice dure. Trebuie doar să selectați programul dorit din meniu și să îl rulați.




Spălare întârziată

Planifică-ți cu ușurință ziua și alege momentul cel mai convenabil pentru a-ți face temele. Funcția de pornire întârziată vă permite să presetați ciclul de spălare astfel încât să se termine la ora dorită. Aceasta înseamnă că hainele umede nu vor rămâne prea mult timp în mașina de spălat.